Snygg ringhållare för mobiltelefonen

REMAX Phone Ring Holder Silver

  Art.nr: 1005766
  • Tillverkad i snygg metall
  • Fästs på mobilen med självhäftande tejp
  • Kan användas som bordställ
  • Extra hållare ingår

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Ring Holder är en snygg och praktisk ringhållare för mobiltelefonen eller surfplattan som fästs på enheten med återanvändbar självhäftande tejp. Använd ringhållaren och få ett perfekt fingergrepp för mobilen som också kan användas som bordsställ för liggande visning. Ringhållaren är tillverkad i slitstark metall som behåller sin lyster och fingerhållaren går att rotera i 360 grader.

Självhäftande tejp

Ringhållaren fästs på mobiltelefon eller surfplattan med självhäftande tejp. Tejpen sitter stabilt på enheten och är enkel att ta bort utan att lämna några spår, dessutom är den enkel att rengöra mellan användningarna. Vid första användning: Ta bort skyddsfilmen från ringhållaren och tryck den mot baksidan av mobilen i cirka 3-5 sekunder. 

Få ett praktiskt bordställ för mobiltelefonen

Med Remax Ring Holder får du ett praktiskt bordställ med perfekt vinkel för liggande visning när du exempelvis ska kolla på en film eller spela mobilspel.

Extra hållare ingår

Med i förpackningen ingår en extra hållare som du kan använda tillsammans med ringhållaren för att ge mobiltelefonen en dedikerad plats i bilen, vid sängen eller för snygg placering i hallen. Hållaren fästs på vald plats med självhäftande tejp.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005766 REMAX REMAX Phone Ring Holder Silver Ring Holder Remax Ring Holder är en snygg och praktisk ringhållare för mobiltelefonen eller surfplattan som fästs på enheten med återanvändbar självhäftande tejp. Använd ringhållaren och få ett perfekt fingergrepp för mobilen som också kan användas som bordsställ för liggande visning. Ringhållaren är tillverkad i slitstark metall som behåller sin lyster och fingerhållaren går att rotera i 360 grader. Självhäftande tejp Ringhållaren fästs på mobiltelefon eller surfplattan med självhäftande tejp. Tejpen sitter stabilt på enheten och är enkel att ta bort utan att lämna några spår, dessutom är den enkel att rengöra mellan användningarna. Vid första användning: Ta bort skyddsfilmen från ringhållaren och tryck den mot baksidan av mobilen i cirka 3-5 sekunder.  Få ett praktiskt bordställ för mobiltelefonen Med Remax Ring Holder får du ett praktiskt bordställ med perfekt vinkel för liggande visning när du exempelvis ska kolla på en film eller spela mobilspel. Extra hållare ingår Med i förpackningen ingår en extra hållare som du kan använda tillsammans med ringhållaren för att ge mobiltelefonen en dedikerad plats i bilen, vid sängen eller för snygg placering i hallen. Hållaren fästs på vald plats med självhäftande tejp. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som som form för att underlätta ditt digitala liv. Prylar och gadgets 5 2 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Prylar och gadgets