Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stämningsfull LED-lampa för mörka kvällar

REMAX RL-E200 LED Lamp Brown

  Art.nr: 1005562
  • 18 lumen
  • 0,5 W
  • Steglöst reglage för ljusstyrka
  • Blås på ljuset för aktivering
  • Batterikapacitet: 600 mAh

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax RL-E200 är en stämningsfull LED-lampa med uppladdningsbart batteri som passar perfekt för mörka kvällar. LED-lampan har en effekt på 0,5 W och ger ett varmt och behagligt ljussken som är går att justera med det steglösa reglaget. Remax RL-E200 har en batterikapacitet på 600 mAh och har en ljusstyrka på 18 lumen.

Blås på ljuset för aktivering

Remax RL-E200 LED Lamp reagerar på vibrationer vilket gör att du kan blåsa på lampan för att sätta på ljuset och för att stänga av lampan.

Steglös ljusreglering

Använd ratten vid sidan av lampan och ställ in ljusstyrkan precis som du vill ha det. LED-lampan har ett behagligt sken som lyser upp mörka kvällar och samtidigt är behagligt för ögonen.

Remax RL-E200 - Stämningsfull LED-lampa för mörka kvällar

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RL-E200 - Stämningsfull LED-lampa för mörka kvällar
1005562 REMAX REMAX RL-E200 LED Lamp Brown RL-E200 Remax RL-E200 är en stämningsfull LED-lampa med uppladdningsbart batteri som passar perfekt för mörka kvällar. LED-lampan har en effekt på 0,5 W och ger ett varmt och behagligt ljussken som är går att justera med det steglösa reglaget. Remax RL-E200 har en batterikapacitet på 600 mAh och har en ljusstyrka på 18 lumen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Blås på ljuset för aktivering Remax RL-E200 LED Lamp reagerar på vibrationer vilket gör att du kan blåsa på lampan för att sätta på ljuset och för att stänga av lampan. Steglös ljusreglering Använd ratten vid sidan av lampan och ställ in ljusstyrkan precis som du vill ha det. LED-lampan har ett behagligt sken som lyser upp mörka kvällar och samtidigt är behagligt för ögonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Prylar och gadgets 4,8 4 99 SEK 99 NewCondition PreOrder
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Prylar och gadgets