Portabel sminkspegel med belysning

REMAX RT-L03 LED Mirror

  Art.nr: 1006324
 • Batterikapacitet: 300 mAh
 • Integrerad LED-belysning
 • Justerbart ställ
 • 135 x 33 x 203 mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med Remax RT-L03 LED Mirror får du en portabel sminkspegel med uppladdningsbart batteri och integrerad sidobelysning som hjälper dig att få ett naturligt ljus. Sminkspegeln har ett justerbart ställ för att ge dig bästa möjliga betraktningsvinkel och med dimensionerna 135 x 33 x 203 mm får den lätt plats i handväskan.

Remax RT-L03 LED Mirror - Portabel sminkspegel med belysning

Integrerad LED-belysning

Med hjälp av sminkspegelns integrerade sidobelysning kan du sminka dig i ett naturligt ljus i vilken omgivning du än befinner dig. Du slår på och av belysningen via knappen längst ner på spegelglaset. 

Uppladdningsbart batteri

Sminkspegeln har ett uppladdningsbart batteri på en kapacitet på 300 mAh för att du ska kunna använda spegelns integrerade belysning även när du inte har tillgång till ett eluttag. Spegeln laddas med Micro-USB.

Justerbart ställ

Remax LED Mirror har ett justerbart ställ som går att anpassa för bästa möjliga betraktningsvinkel.

Remax RT-L03 LED Mirror - Portabel sminkspegel med belysning
Remax RT-L03 LED Mirror - Portabel sminkspegel med belysning

Specifikationer:

 • Batterikapacitet: 300 mAh
 • Effekt: 3 W
 • Laddning: Micro-USB
 • Material: Glas/ABS-plast
 • Dimensioner: 135 x 33 x 203 mm
 • Vikt: 215 gram

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1006324 REMAX REMAX RT-L03 LED Mirror RT-L03 Med Remax RT-L03 LED Mirror får du en portabel sminkspegel med uppladdningsbart batteri och integrerad sidobelysning som hjälper dig att få ett naturligt ljus. Sminkspegeln har ett justerbart ställ för att ge dig bästa möjliga betraktningsvinkel och med dimensionerna 135 x 33 x 203 mm får den lätt plats i handväskan. Integrerad LED-belysning Med hjälp av sminkspegelns integrerade sidobelysning kan du sminka dig i ett naturligt ljus i vilken omgivning du än befinner dig. Du slår på och av belysningen via knappen längst ner på spegelglaset.  Uppladdningsbart batteri Sminkspegeln har ett uppladdningsbart batteri på en kapacitet på 300 mAh för att du ska kunna använda spegelns integrerade belysning även när du inte har tillgång till ett eluttag. Spegeln laddas med Micro-USB. Justerbart ställ Remax LED Mirror har ett justerbart ställ som går att anpassa för bästa möjliga betraktningsvinkel. Specifikationer: Batterikapacitet: 300 mAhEffekt: 3 WLaddning: Micro-USBMaterial: Glas/ABS-plastDimensioner: 135 x 33 x 203 mmVikt: 215 gram Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Prylar och gadgets 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Prylar och gadgets