Portabel fläkt för svalkande stunder

REMAX Wireless charging Fan RT-EM17

  Art.nr: 1005712
  • Trådlös laddning
  • Upp till 16 timmars batteritid
  • 3 fläkthastigheter
  • Batterikapacitet på 2600 mAh

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Wireless Fan är en portabel fläkt som både kan hållas i handen eller ställa ner i den medföljande dockan. Ett perfekt tillbehör att ta med sig på resan eller att kunna ta fram vid varma stunder. Remax Wireless Fan går att ställa in i tre olika fläkthastigheter och batteriet håller upp till 16 timmars användning vid fulladdat batteri. 

Enkelt att ladda

Remax Wireless Fan är enkel att ta med och enkel att ladda när batteriet är tomt. När batteriet är tomt ställer du ner fläkten i dockan och med en micro-USB-kabel kopplad på baksidan av dockan kan du använda fläkten på nolltid. Skulle man lämna dockan hemma så kan man koppla in en kabel direkt i fläkten.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005712 REMAX REMAX Wireless charging Fan RT-EM17 RT-EM17 Remax Wireless Fan är en portabel fläkt som både kan hållas i handen eller ställa ner i den medföljande dockan. Ett perfekt tillbehör att ta med sig på resan eller att kunna ta fram vid varma stunder. Remax Wireless Fan går att ställa in i tre olika fläkthastigheter och batteriet håller upp till 16 timmars användning vid fulladdat batteri.  Enkelt att ladda Remax Wireless Fan är enkel att ta med och enkel att ladda när batteriet är tomt. När batteriet är tomt ställer du ner fläkten i dockan och med en micro-USB-kabel kopplad på baksidan av dockan kan du använda fläkten på nolltid. Skulle man lämna dockan hemma så kan man koppla in en kabel direkt i fläkten. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Prylar och gadgets 5 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Prylar och gadgets