Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Heltäckande skärmskydd + mobilskal till Galaxy S9+

REMAX Crystal Tempered Glass GL-08 Samsung S9+

  Art.nr: 1005856
  • Anpassat för Samsung Galaxy S9+
  • Glasskydd och mjukt, flexibelt mobilskal
  • Endast 0,15 mm tunt 9H-glas
  • Skydd mot stötar, repor, smuts och fingeravtryck

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din Samsung Galaxy S9+ med Crystal Tempered Glass från Remax som är ett heltäckande skydd för din mobil med både högkvalitativt skärmskydd i härdat glas och ett genomskinligt mobilskal. Skärmskyddet är endast 0,15 mm tunt och täcker hela displayen vilket ger en skön känsla och du kommer knappt att märka att skärmskyddet är på. 

Även ett mjukt och böjligt mobilskal i TPU medföljer som skyddar din smartphone från stötar, repor, smuts och fingeravtryck. Tack vare transparensen i skalet och den tunna utformningen behåller din mobil sin ursprungliga design, färg och form. Remax Crystal Tempered Glass ger dig helt enkelt ett helt diskret och heltäckande skydd på både fram- och baksidan, kant-till-kant.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet. modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005856 REMAX REMAX Crystal Tempered Glass GL-08 Samsung S9+ GL-08 Skydda din Samsung Galaxy S9+ med Crystal Tempered Glass från Remax som är ett heltäckande skydd för din mobil med både högkvalitativt skärmskydd i härdat glas och ett genomskinligt mobilskal. Skärmskyddet är endast 0,15 mm tunt och täcker hela displayen vilket ger en skön känsla och du kommer knappt att märka att skärmskyddet är på.  Även ett mjukt och böjligt mobilskal i TPU medföljer som skyddar din smartphone från stötar, repor, smuts och fingeravtryck. Tack vare transparensen i skalet och den tunna utformningen behåller din mobil sin ursprungliga design, färg och form. Remax Crystal Tempered Glass ger dig helt enkelt ett helt diskret och heltäckande skydd på både fram- och baksidan, kant-till-kant. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet. modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Skärmskydd 1 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Skärmskydd