Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone XR

REMAX Emperor Series 9D Glass GL-32 iPhone XR

  Art.nr: 1005850
 • Fullskärmsskydd för iPhone XR
 • Svarta 9D-rundade hörn och kanter
 • Härdat 9H-glas
 • Oljeresistent beläggning
 • Enkel applicering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Få ett heltäckande skydd för skärmen på din iPhone XR med Remax Emperor 9D Glass. Det extremt tåliga skärmskyddet består av härdat 9H-glas som täcker hela framsidan av din iPhone och skyddar från repor, sprickor och fingeravtryck. Skärmskyddet är endast 0,22 mm och har en tunn svart ram följer kanterna på iPhone XR.

Emperor 9D Glass går snabbt att applicera på skärmen och är designad med små hål som motverkar jobbiga luftbubblor mellan display och skärmskydd.

Skärmskyddet har en exakt passform och behåller din mobils klara skärpa och pekkänslighet samtidigt som det tåliga 9H-glaset behåller skärmen ren från fett- och oljefläckar samt skyddar den mot tråkiga repor från nycklar och andra vassa föremål.

Remax Emporer 9D Glass iPhone XR - Heltäckande skärmskydd i härdat glas till iPhone XR

Bilderna är illustrerande och visar eventuellt inte skärmskydd till aktuell modell.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet. modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(0 st)
 • Reptåligt härdat premiumglas
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Enkel och exakt montering

229:-

Titta även på

(0 st)
 • Reptåligt härdat premiumglas
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Enkel och exakt montering

229:-

REMAX REMAX Emperor Series 9D Glass GL-32 iPhone XR GL-32 Få ett heltäckande skydd för skärmen på din iPhone XR med Remax Emperor 9D Glass. Det extremt tåliga skärmskyddet består av härdat 9H-glas som täcker hela framsidan av din iPhone och skyddar från repor, sprickor och fingeravtryck. Skärmskyddet är endast 0,22 mm och har en tunn svart ram följer kanterna på iPhone XR. Emperor 9D Glass går snabbt att applicera på skärmen och är designad med små hål som motverkar jobbiga luftbubblor mellan display och skärmskydd. Skärmskyddet har en exakt passform och behåller din mobils klara skärpa och pekkänslighet samtidigt som det tåliga 9H-glaset behåller skärmen ren från fett- och oljefläckar samt skyddar den mot tråkiga repor från nycklar och andra vassa föremål. Bilderna är illustrerande och visar eventuellt inte skärmskydd till aktuell modell. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet. modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Skärmskydd 3 2 79 SEK 79 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Skärmskydd