Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fullskärmsskydd i reptåligt glas till iPhone XR

REMAX Proda Four Beasts series Tempered glass iPhone XR

  Art.nr: 1005531
  • Täcker hela framsidan
  • 3D-rundade hörn och kanter
  • Extremt tåligt 9H-glas
  • Bevarar pekkänsligheten

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda skärmen på din iPhone XR från repor och skråmor eller rent av sprickor med ett skärmskydd i reptåligt glas. Proda Four Beasts från Remax är gjort i härdat 9H-glas som blir som ett extra lager framför din mobildisplay och hjälper till att förhindra skador och repor. Displayskyddet har exakt passform och full täckning över hela framsidan med utskärningar för kamera, sensorer och högtalare. 

Proda skärmskydd behåller displayens klara skärpa utan att påverka pekkänsligheten. Ytan på skärmskyddet står emot fett- och oljefläckar, exempelvis fingeravtryck. Du kan fortsätta använda din mobil som vanligt och surfa, ringa och spela spel med klarhet och exakt pek-precision.

Bilderna är illustrerande och visar eventuellt inte skärmskydd till aktuell modell.

Skärmskydd i härdat glas till iPhone XS

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005531 REMAX REMAX Proda Four Beasts series Tempered glass iPhone XR Proda Four Beasts series Tempered glass iPhone XR Skydda skärmen på din iPhone XR från repor och skråmor eller rent av sprickor med ett skärmskydd i reptåligt glas. Proda Four Beasts från Remax är gjort i härdat 9H-glas som blir som ett extra lager framför din mobildisplay och hjälper till att förhindra skador och repor. Displayskyddet har exakt passform och full täckning över hela framsidan med utskärningar för kamera, sensorer och högtalare.  Proda skärmskydd behåller displayens klara skärpa utan att påverka pekkänsligheten. Ytan på skärmskyddet står emot fett- och oljefläckar, exempelvis fingeravtryck. Du kan fortsätta använda din mobil som vanligt och surfa, ringa och spela spel med klarhet och exakt pek-precision.Bilderna är illustrerande och visar eventuellt inte skärmskydd till aktuell modell. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Skärmskydd 3,8 5 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Skärmskydd