Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lightning-kabel för stabil laddning

REMAX Fast Charging Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005551
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2 A
  • Laddkabel för iPhone

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Fast Charging Lightning Cable är en slitstark Lightning-kabel på en meter för laddning iPhones, iPads och andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Den vita Lightning-kabeln har stöd för 2 A och är byggd i slitstarka plastmaterial som har testats för lång livslängd.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Fast Charging Lightning Cable - Lightning-kabel för stabil laddning

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra produkter som laddas med Lightning-kabel. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005551 1005551 REMAX REMAX Fast Charging Lightning Cable 1m White Fast Charging Lightning Cable 1m Remax Fast Charging Lightning Cable är en slitstark Lightning-kabel på en meter för laddning iPhones, iPads och andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Den vita Lightning-kabeln har stöd för 2 A och är byggd i slitstarka plastmaterial som har testats för lång livslängd. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra produkter som laddas med Lightning-kabel. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 3,3 3 20 SEK 20 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar