Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätthanterlig Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX PD-B05i Proda Normee Series Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005890
 • Längd: 1,2 meter
 • Stöd för 1 A
 • Greppvänliga kontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Proda Normee Lightning Cable är en lätthanterlig Lightning-kabel på 1,2 meter för smidig laddning av iPhone och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 1 A och är byggd i slitstark TPE-plast och har greppvänliga kontakter med textur.

Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av din Apple-produkter eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Stark laddkabel med greppvänliga kontakter

Remax Proda Normee Lightning-kabeln är byggd av slitstarka material vilket ger dig en hållbar laddkabel som är perfekt att ha med i fickan för smidig laddning av din iPhone. Lightning-kabelns kontakter omges av nedsänkt textur vilket gör att du lätt får tag på kontakten när du ska koppla ur den ur enheten vilket förhindrar slitage mellan sladd och kontakt. 

Remax Proda Normee Series Lightning Cable - Lätthanterlig Lightning-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(2 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Platt sladd för trasselfri användning

39:-

Titta även på

(2 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Platt sladd för trasselfri användning

39:-

1005890 REMAX REMAX PD-B05i Proda Normee Series Lightning Cable 1m Black PD-B05i Remax Proda Normee Lightning Cable är en lätthanterlig Lightning-kabel på 1,2 meter för smidig laddning av iPhone och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 1 A och är byggd i slitstark TPE-plast och har greppvänliga kontakter med textur. Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av din Apple-produkter eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Stark laddkabel med greppvänliga kontakter Remax Proda Normee Lightning-kabeln är byggd av slitstarka material vilket ger dig en hållbar laddkabel som är perfekt att ha med i fickan för smidig laddning av din iPhone. Lightning-kabelns kontakter omges av nedsänkt textur vilket gör att du lätt får tag på kontakten när du ska koppla ur den ur enheten vilket förhindrar slitage mellan sladd och kontakt.  Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar