Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Doftande Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-015i Kingkong Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005658
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Slitstarka metallkontakter
  • Platt sladd för trasselfri användning
  • Svag doft av blommor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Kingkong Lightning Cable är en slitstark och rejäl Lightning-kabel på en meter för snabb laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A och har en trasselfri sladd i platt utförande samt slitstarka metallkontakter.

Använd Lightning-kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Kingkong Lightning Cable - Rejäl Lightning-kabel för laddning av iPhone

Rejäl laddkabel med slitstarka kontakter

Med Remax Kingkong Lightning Cable får du en rejäl laddkabel byggd i slitstarka material som passar utmärkt som laddkabel till din iPhone. 

Lightning-kabeln har en platt, trasselfri sladd vilket gör den lätt att förvara och kontakterna skyddas av slitstark metall som ger kabeln en lång livslängd.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv,

1005658 REMAX REMAX RC-015i Kingkong Lightning Cable 1m White RC-015i Remax Kingkong Lightning Cable är en slitstark och rejäl Lightning-kabel på en meter för snabb laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A och har en trasselfri sladd i platt utförande samt slitstarka metallkontakter. Använd Lightning-kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Rejäl laddkabel med slitstarka kontakter Med Remax Kingkong Lightning Cable får du en rejäl laddkabel byggd i slitstarka material som passar utmärkt som laddkabel till din iPhone.  Lightning-kabeln har en platt, trasselfri sladd vilket gör den lätt att förvara och kontakterna skyddas av slitstark metall som ger kabeln en lång livslängd. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv, Lightning-kablar 5 2 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar