Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Gemini 2 in 1 Cable är en praktisk laddkabel på en meter med både Lightning- och Micro-USB-kabel vilket gör att du kan använda kabeln för laddning av såväl Apple-produkter som mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt. 

Kabeln har en robust platt sladd för trasselfri användning. Remax Gemini 2 in 1 Cable har stöd för 2 A vilket ger en utmärkt laddning av två mobiltelefoner samtidigt, kabeln har dessutom magnetiska kontakter med skyddande plasthattar vilket ger en säker, smidig och platsbesparande förvaring.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Gemini 2 in 1 Cable - Stilren 2-i-1-kabel med Lightning och Micro-USB
Remax Gemini 2 in 1 Cable - Stilren 2-i-1-kabel med Lightning och Micro-USB

Magnetiska kontakter

Lightning- och Micro-USB-kontakten har magnetiska höljen vilket ger en platsbesparande och kompakt förvaring när inte kabeln används. Perfekt för att ha med sig i väskan under resan, använda som laddkabel hemma eller på jobbet. 

Remax Gemini 2 in 1 Cable - Stilren 2-i-1-kabel med Lightning och Micro-USB

Skyddande plasthölje

Laddkabelns båda kontakter är utrustade med plasthattar som skyddar kontakterna från damm och vatten. När kabeln används kan du enkelt sätta fast plasthattarna på sladden i väntan på nästa användning.

Snabb laddning av mobiltelefonen

Remax Gemini 2 in 1 Cable har stöd för 2 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefonen och andra produkter som använder sig av Lightning- eller Micro-USB-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Gemini 2 in 1 Cable - Stilren 2-i-1-kabel med Lightning och Micro-USB

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som i form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(0 st)
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Lightning + Micro-USB och USB-C-kontakt

99:-

Titta även på

(0 st)
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Lightning + Micro-USB och USB-C-kontakt

99:-

REMAX REMAX RC-025t Gemini 2 in 1 Cable 1m White RC-025t Remax Gemini 2 in 1 Cable är en praktisk laddkabel på en meter med både Lightning- och Micro-USB-kabel vilket gör att du kan använda kabeln för laddning av såväl Apple-produkter som mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt.  Kabeln har en robust platt sladd för trasselfri användning. Remax Gemini 2 in 1 Cable har stöd för 2 A vilket ger en utmärkt laddning av två mobiltelefoner samtidigt, kabeln har dessutom magnetiska kontakter med skyddande plasthattar vilket ger en säker, smidig och platsbesparande förvaring. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Magnetiska kontakter Lightning- och Micro-USB-kontakten har magnetiska höljen vilket ger en platsbesparande och kompakt förvaring när inte kabeln används. Perfekt för att ha med sig i väskan under resan, använda som laddkabel hemma eller på jobbet.  Skyddande plasthölje Laddkabelns båda kontakter är utrustade med plasthattar som skyddar kontakterna från damm och vatten. När kabeln används kan du enkelt sätta fast plasthattarna på sladden i väntan på nästa användning. Snabb laddning av mobiltelefonen Remax Gemini 2 in 1 Cable har stöd för 2 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefonen och andra produkter som använder sig av Lightning- eller Micro-USB-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som i form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 59 SEK 59 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar