Superplatt Lightning-kabel för laddning

REMAX RC-029i Breathe Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005696
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • LED-belysning vid laddning
 • Platt trasselfri kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Breathe Lightning Cable är en platt och slitstark Lightning-kabel på en meter för laddning av Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Med sladdens platta design får du en trasselfri kabel som är perfekt att förvara i fickan eller i väskan. Lightning-kontakten är utrustad med en praktisk LED-indikator som lyser vid laddning.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Breathe Lightning Cable - Superplatt Lightning-kabel för laddning

LED-belysning

Lightning-kontakten är utrustad med en smart och praktisk LED-indikator som lyser i ett mjukt blått sken vid laddning vilket gör den lätt att hitta även under natten.

Superplatt sladd för trasselfri användning

Remax Breathe Cable Lightning är designad med en superplatt sladd vilket gör att kabeln håller sig trasselfri även i fickan för snabb användning. Kabelns kontakter är ergonomiskt utformade och har ett slitstarkt plasthölje för lång livslängd utan glapp mellan kontakt och sladd.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Breathe Lightning Cable - Superplatt Lightning-kabel för laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(17 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

69:-

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(17 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

69:-

1005696 REMAX REMAX RC-029i Breathe Lightning Cable 1m White RC-029i Remax Breathe Lightning Cable är en platt och slitstark Lightning-kabel på en meter för laddning av Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Med sladdens platta design får du en trasselfri kabel som är perfekt att förvara i fickan eller i väskan. Lightning-kontakten är utrustad med en praktisk LED-indikator som lyser vid laddning. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. LED-belysning Lightning-kontakten är utrustad med en smart och praktisk LED-indikator som lyser i ett mjukt blått sken vid laddning vilket gör den lätt att hitta även under natten. Superplatt sladd för trasselfri användning Remax Breathe Cable Lightning är designad med en superplatt sladd vilket gör att kabeln håller sig trasselfri även i fickan för snabb användning. Kabelns kontakter är ergonomiskt utformade och har ett slitstarkt plasthölje för lång livslängd utan glapp mellan kontakt och sladd. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 4 1 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar