Platt Lightning-kabel med praktisk LED-belysning

REMAX RC-043i Knight Lightning Cable 1m Silver/Pink

  Art.nr: 1005671
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Dubbla LED-indikatorer
  • Avbryter laddning vid fullt batteri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Knight Lightning Cable är en smart Lightning-kabel på en meter för laddning av Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln har en platt trasselfri design och dess kontakter är utrustade med LED-belysning som indikerar när enheten laddas. Dessutom använder sig Lightning-kabeln sig av intelligent strömavstängning för att förhindra överladdning av mobilbatteriet.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Knight Lightning Cable - Platt Lightning-kabel med praktisk LED-belysning

Dubbla LED-indikatorer

Remax Knight Lightning Cable är utrustad med praktiska LED-indikatorer bredvid båda kontakterna som lyser när kabeln är ansluten till datorn eller laddaren. 

Smart kabel för skonsam laddning

Lightning-kabeln använder sig av intelligent strömavstängning, kabeln känner av när ditt batteri är fulladdat för att förhindra att batteriet överladdas. När laddningen avbryts släcks även LED-indikatorerna.

Remax Knight Lightning Cable - Platt Lightning-kabel med praktisk LED-belysning

Snabb laddning av IPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005671 REMAX REMAX RC-043i Knight Lightning Cable 1m Silver/Pink RC-043i Remax Knight Lightning Cable är en smart Lightning-kabel på en meter för laddning av Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln har en platt trasselfri design och dess kontakter är utrustade med LED-belysning som indikerar när enheten laddas. Dessutom använder sig Lightning-kabeln sig av intelligent strömavstängning för att förhindra överladdning av mobilbatteriet. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Dubbla LED-indikatorer Remax Knight Lightning Cable är utrustad med praktiska LED-indikatorer bredvid båda kontakterna som lyser när kabeln är ansluten till datorn eller laddaren.  Smart kabel för skonsam laddning Lightning-kabeln använder sig av intelligent strömavstängning, kabeln känner av när ditt batteri är fulladdat för att förhindra att batteriet överladdas. När laddningen avbryts släcks även LED-indikatorerna. Snabb laddning av IPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 5 1 59 SEK 59 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar