Lightning-kabel med metallinslag för laddning av iPhone

REMAX RC-044i Platinum Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005568
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Platt kabel för trasselfri användning
  • Slitstark laddkabel för iPhone

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Platinum Cable Lightning är en slitstark och stilren Lightning-kabel på en meter för snabb laddning av iPhone, iPad och andra produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd med metallinslag och har nickelpläterade kontakter för slitstark användning. 

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din Apple-enhet till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Slitstark kabel för vardaglig användning

Remax Platinum Cable Lightning har genomgått rigorösa tester så som dragtest, plug-and-unplug-test och simuleringstest för att säkerhetsställa att du får en säker laddkabel som klarar av flitig användning under lång tid utan att det blir glapp mellan kontakt och sladd.

Trasselfri kabel i snygg design

Lightning-kabeln har ett stilrent utseende med kompakt designade kontakter och en platt sladd med metallinslag. Tack vare den platta sladden får du en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha i fickan eller väskan.

Remax Platinum Lightning Cable - Lightning-kabel med metallinslag för laddning av iPhone

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhone och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone.

Vad är Remax ?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005568 REMAX REMAX RC-044i Platinum Lightning Cable 1m Black RC-044i Remax Platinum Cable Lightning är en slitstark och stilren Lightning-kabel på en meter för snabb laddning av iPhone, iPad och andra produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd med metallinslag och har nickelpläterade kontakter för slitstark användning.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din Apple-enhet till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Slitstark kabel för vardaglig användning Remax Platinum Cable Lightning har genomgått rigorösa tester så som dragtest, plug-and-unplug-test och simuleringstest för att säkerhetsställa att du får en säker laddkabel som klarar av flitig användning under lång tid utan att det blir glapp mellan kontakt och sladd. Trasselfri kabel i snygg design Lightning-kabeln har ett stilrent utseende med kompakt designade kontakter och en platt sladd med metallinslag. Tack vare den platta sladden får du en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha i fickan eller väskan. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhone och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone. Vad är Remax ? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 3,2 5 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar