Lightning-kabel för smidig laddning av iPhone

REMAX RC-050i Lesu Lightning Cable 1m Blue

  Art.nr: 1005639
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1,8 A
  • Laddkabel för iPhone

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Lesu Series Lightning är en kompakt Lightning-kabel på en meter för stabil laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 1,8 A och är byggd i tålig PVC-plast har slitstarka metallkontakter. 

Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina Apple-produkter eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Lesu Series Lightning Cable - Lightning-kabel för smidig laddning av iPhone

Stark laddkabel med lång livslängd

Lightning-kabeln är byggd med starka plastmaterial och har metallkontakter i båda ändarna, vilket ger en robust laddkabel som tål att böjas och som har en lång livslängd – Perfekt för att ha i fickan för snabb och smidig laddning av din iPhone. Remax Lesu Lightning finns i flera färger, välj en som passar din stil. 

Vad är REMAX?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005639 REMAX REMAX RC-050i Lesu Lightning Cable 1m Blue RC-050i Remax Lesu Series Lightning är en kompakt Lightning-kabel på en meter för stabil laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 1,8 A och är byggd i tålig PVC-plast har slitstarka metallkontakter.  Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina Apple-produkter eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Stark laddkabel med lång livslängd Lightning-kabeln är byggd med starka plastmaterial och har metallkontakter i båda ändarna, vilket ger en robust laddkabel som tål att böjas och som har en lång livslängd – Perfekt för att ha i fickan för snabb och smidig laddning av din iPhone. Remax Lesu Lightning finns i flera färger, välj en som passar din stil.  Vad är REMAX? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 2,3 3 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar