Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart designad Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-054i Emperor Series Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005598
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Vändbar USB-A-kontakt
  • Elegant designade metallkontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Emperor Lightning Cable är en praktisk, snygg och slitstark Lightning-kabel på en meter för laddning av Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabelns kontakter har en minimalistisk design som gör att kontakten tar ytterst liten plats vid laddning eller överföring. Dessutom är USB-A-kontakten reversibel vilket gör att den passar åt båda håll.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Vändbar USB-A-kontakt

Remax Emperor Lightning Cable har unikt designade kontakter som både är stilrena och platsbesparande. USB-A-kontakten har en reversibel design utan hölje vilket gör att den passar i USB-laddaren eller datorn åt båda håll. Även Lightning-kontakten har en slimmad design vilket gör att du utan några som helst problem kan ladda din iPhone med mobilskalet på.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhone och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammns med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005598 REMAX REMAX RC-054i Emperor Series Lightning Cable 1m Black RC-054i Remax Emperor Lightning Cable är en praktisk, snygg och slitstark Lightning-kabel på en meter för laddning av Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabelns kontakter har en minimalistisk design som gör att kontakten tar ytterst liten plats vid laddning eller överföring. Dessutom är USB-A-kontakten reversibel vilket gör att den passar åt båda håll. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Vändbar USB-A-kontakt Remax Emperor Lightning Cable har unikt designade kontakter som både är stilrena och platsbesparande. USB-A-kontakten har en reversibel design utan hölje vilket gör att den passar i USB-laddaren eller datorn åt båda håll. Även Lightning-kontakten har en slimmad design vilket gör att du utan några som helst problem kan ladda din iPhone med mobilskalet på. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhone och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammns med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 4,2 6 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar