Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gyllene Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-085i Moon Series Lightning Cable 1m Grey

  Art.nr: 1005893
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Exklusiva kontakter i förgylld metall

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Moon Series Lightning Cable är en glänsande Lightning-kabel på en meter som garanterat sticker ut från mängden för laddning av iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Med en flexibel metallfärgad sladd och förgyllda metallhöljen med diamantimitationer får du en laddkabel med exklusiv design som passar lika bra till vardagen som till festen.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Moon Series Lightning Cables - Gyllene Lightning-kabel för laddning av iPhone

Flexibel laddkabel med extraordinära kontakter

Remax Moon Series Lightning Cable har futuristiskt designade kontakter i förgylld metall och en metallinspirerad sladd gjord i miljövänligt TPE-material. Likt sitt extraordinära yttre ger laddkabeln även en stabil, säker och snabb laddning av alla enheter med Lightning-kontakt.

Remax Moon Series Lightning Cables - Gyllene Lightning-kabel för laddning av iPhone

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Moon Series Lightning Cables - Gyllene Lightning-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax Moon Series Lightning Cables - Gyllene Lightning-kabel för laddning av iPhone

Titta även på

Apple-certifierad kabel

(14 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Flätad textilkabel för trasselfri användning

149:-

Titta även på

Apple-certifierad kabel

(14 st)
 • Längd: 1,5 meter
 • Stödjer 2,4 A för snabb laddning
 • Flätad textilkabel för trasselfri användning

149:-

1005893 REMAX REMAX RC-085i Moon Series Lightning Cable 1m Grey RC-085i Remax Moon Series Lightning Cable är en glänsande Lightning-kabel på en meter som garanterat sticker ut från mängden för laddning av iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Med en flexibel metallfärgad sladd och förgyllda metallhöljen med diamantimitationer får du en laddkabel med exklusiv design som passar lika bra till vardagen som till festen. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Flexibel laddkabel med extraordinära kontakter Remax Moon Series Lightning Cable har futuristiskt designade kontakter i förgylld metall och en metallinspirerad sladd gjord i miljövänligt TPE-material. Likt sitt extraordinära yttre ger laddkabeln även en stabil, säker och snabb laddning av alla enheter med Lightning-kontakt. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 5 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar