Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunn Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-090i Full Speed Pro Series Lightning Cable 1m Grey

  Art.nr: 1005838
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Platt sladd för trasselfri användning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Full Speed Pro Lightning Cable är en tunn och smidig laddkabel med platt trasselfri sladd på en meter för såväl effektiv som säker laddning av iPhones, iPads samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. 

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Full Speed Pro Lightning Cable - Tunn Lightning-kabel för laddning av iPhone

Tunn och slitstark laddkabel

Remax Full Speed Pro Lightning har en trasselfri sladd i platt design med kompakta kontakter som är förstärkta för att undvika glapp mellan sladd och kontakt. Lightning-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerställa en hållbar kabel med lång livslängd.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina Apple-enheter.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet. modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005838 REMAX REMAX RC-090i Full Speed Pro Series Lightning Cable 1m Grey RC-090i Remax Full Speed Pro Lightning Cable är en tunn och smidig laddkabel med platt trasselfri sladd på en meter för såväl effektiv som säker laddning av iPhones, iPads samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Tunn och slitstark laddkabel Remax Full Speed Pro Lightning har en trasselfri sladd i platt design med kompakta kontakter som är förstärkta för att undvika glapp mellan sladd och kontakt. Lightning-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerställa en hållbar kabel med lång livslängd. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina Apple-enheter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet. modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar