Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-094i Kerolla Series Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005609
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Platt textilkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Kerolla Series Lightning Cable är en flätad textilkabel på en meter som erbjuder effektiv laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som laddas med Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har förstärkta kontakter i aluminium vilket ger en slitstark laddkabel med lång livslängd.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Flätad textilkabel i platt design

Remax Kerolla Series Lightning Cable har en platt sladd tillverkad i flätad textil vilket ger en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha med i fickan. Laddkabelns förstärkta kontakter skyddas av ett aluminiumhölje vilket både ger ett stilrent utseende samt en hållbar kabel som förhindrar glapp mellan kontakt och sladd.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Kerolla Series Lightning-Cable - Flätad Lightning-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(13 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

49:-

Titta även på

(13 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

49:-

1005609 REMAX REMAX RC-094i Kerolla Series Lightning Cable 1m White RC-094i Remax Kerolla Series Lightning Cable är en flätad textilkabel på en meter som erbjuder effektiv laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som laddas med Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har förstärkta kontakter i aluminium vilket ger en slitstark laddkabel med lång livslängd. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Flätad textilkabel i platt design Remax Kerolla Series Lightning Cable har en platt sladd tillverkad i flätad textil vilket ger en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha med i fickan. Laddkabelns förstärkta kontakter skyddas av ett aluminiumhölje vilket både ger ett stilrent utseende samt en hållbar kabel som förhindrar glapp mellan kontakt och sladd. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din iPhone samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 3 2 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar