Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv Lightning-kabel med greppvänliga kontakter

REMAX RC-101i Lemen Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005827
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Höljen med metalldetaljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Lemen Lightning Cable är en platt och användarvänlig Lightning-kabel för laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Laddkabeln är en meter lång och har en platt design samt höljen med metallstruktur vilket ger greppvänliga kontakter och en lång livslängd utan glapp mellan sladd och kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Platt laddkabel för trasselfri användning

Remax Lemen Lightning Cable har en platt trasselfri design och har genomgått rigorösa tester för att garantera en slitstark kabel med både lång livslängd och snabb laddningshastighet. Höljet till de nickelpläterade kontakterna har detaljer i metall vilket gör att Lightning-kabeln är smidig att plugga in och ur USB-porten.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhone samt andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone.

Remax Lemen Lightning Cable- Effektiv Lightning-kabel med greppvänliga kontakter

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekt såväl i färg som i form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(16 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

49:-

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(16 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

49:-

1005827 REMAX REMAX RC-101i Lemen Lightning Cable 1m Black RC-101i Remax Lemen Lightning Cable är en platt och användarvänlig Lightning-kabel för laddning av iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Laddkabeln är en meter lång och har en platt design samt höljen med metallstruktur vilket ger greppvänliga kontakter och en lång livslängd utan glapp mellan sladd och kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Platt laddkabel för trasselfri användning Remax Lemen Lightning Cable har en platt trasselfri design och har genomgått rigorösa tester för att garantera en slitstark kabel med både lång livslängd och snabb laddningshastighet. Höljet till de nickelpläterade kontakterna har detaljer i metall vilket gör att Lightning-kabeln är smidig att plugga in och ur USB-porten. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhone samt andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekt såväl i färg som i form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 4,3 3 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar