Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Platt Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-105i Blade Series Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005884
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1,8 A
  • Platt kabel för trasselfri användning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Blade Series Lightning Cable är en kompakt Lightning-kabel på en meter för laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 1,8 A och har en tunn design med platt sladd för trasselfri användning.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av din enheter, eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Remax Blade Series Lightning Cable - Platt Lightning-kabel för laddning av iPhone

Smidig laddkabel i platt utförande

Remax Blade Series Lightning Cable är byggd i robusta material med lång livslängd samtidigt som kabeln har en kompakt design med platt sladd som gör att Lightning-kabeln är perfekt att ha i fickan eller väskan för smidig laddning av din iPhone.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005884 REMAX REMAX RC-105i Blade Series Lightning Cable 1m Black RC-105i Remax Blade Series Lightning Cable är en kompakt Lightning-kabel på en meter för laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Lightning-kabeln har stöd för 1,8 A och har en tunn design med platt sladd för trasselfri användning. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av din enheter, eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Smidig laddkabel i platt utförande Remax Blade Series Lightning Cable är byggd i robusta material med lång livslängd samtidigt som kabeln har en kompakt design med platt sladd som gör att Lightning-kabeln är perfekt att ha i fickan eller väskan för smidig laddning av din iPhone. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 19 SEK 19 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar