Detaljrik Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-106i Fortune Series Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005820
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Unikt utformade kontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Fortune Series Lightning Cable är en unikt utformad Lightning-kabel med detaljrikt utformade kontakter med hund-tema. Kabeln har stöd för 2,4 A och har tillräckligt med styrka för effektiv laddning av iPhone, iPad samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. 

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Detaljrik laddkabel med en unik design

Med Remax Fortune Series Lightning Cable får du en unikt designad Lightning-kabel med kontakter som sticker ut från mängden. Lightning-kabeln är tillverkad av miljövänliga och tåliga material vilket ger dig en laddkabel med lång livslängd.

Snabb laddning av iPhone och iPad

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din enhet.

Remax Fortune Series Lightning Cable - Detaljrik Lightning-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax Fortune Series Lightning Cable - Detaljrik Lightning-kabel för laddning av iPhone
1005820 REMAX REMAX RC-106i Fortune Series Lightning Cable 1m White RC-106i Remax Fortune Series Lightning Cable är en unikt utformad Lightning-kabel med detaljrikt utformade kontakter med hund-tema. Kabeln har stöd för 2,4 A och har tillräckligt med styrka för effektiv laddning av iPhone, iPad samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Detaljrik laddkabel med en unik design Med Remax Fortune Series Lightning Cable får du en unikt designad Lightning-kabel med kontakter som sticker ut från mängden. Lightning-kabeln är tillverkad av miljövänliga och tåliga material vilket ger dig en laddkabel med lång livslängd. Snabb laddning av iPhone och iPad Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din enhet. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 5 2 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar