Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hållbar Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-108i Camaroon Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005660
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Byggd i miljövänliga material
 • Greppvänliga kontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Camaroon Lightning Cable är en stilfull och behändig Lightning-kabel på en meter för stabil och trygg laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln är byggd i miljövänliga material och har greppvänliga kontakter vilket ger en bekväm laddkabel med lång livslängd.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Tålig laddkabel med greppvänliga

Remax Camaroon Lightning Cable är byggd i miljövänliga och slitstarka material som ser till att du får en hållbar laddkabel med lång livslängd. De kompakta och greppvänliga kontakterna skyddas av ett snygg aluminiumhölje vilket ger dig en laddkabel som är perfekt att ha i hemmet, på kontoret eller i skolväskan för smidig laddning av iPhone.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Apple-certifierad

(2 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2.4 A
 • Apple-certifierad

69:-

Titta även på

Apple-certifierad

(2 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2.4 A
 • Apple-certifierad

69:-

1005660 REMAX REMAX RC-108i Camaroon Lightning Cable 1m Black RC-108i Remax Camaroon Lightning Cable är en stilfull och behändig Lightning-kabel på en meter för stabil och trygg laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln är byggd i miljövänliga material och har greppvänliga kontakter vilket ger en bekväm laddkabel med lång livslängd. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Tålig laddkabel med greppvänliga Remax Camaroon Lightning Cable är byggd i miljövänliga och slitstarka material som ser till att du får en hållbar laddkabel med lång livslängd. De kompakta och greppvänliga kontakterna skyddas av ett snygg aluminiumhölje vilket ger dig en laddkabel som är perfekt att ha i hemmet, på kontoret eller i skolväskan för smidig laddning av iPhone. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar