Glänsande Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-110i Gefon Series Lightning Cable 1m Silver

  Art.nr: 1005897
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Slitstark metallkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Gefon Series Lightning Cable är en slitstark och stilfull Lightning-kabel på en meter helt byggd i rostfri metall av hög kvalitet. Laddkabeln erbjuder snabb och stabil laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Snygg metallkabel

Remax Gefon Series Lightning Cable är designad i stilren, robust och rostfri metall av hög kvalitet som ger kabeln ett glänsande och elegant utseende, detta kombinerat med förstärkta kontakter i aluminium ger dig en laddkabel som både har en lång livslängd och som sticker ut lite extra.

Remax Gefon Series Lightning Cable - Glänsade Lightning-kabel för laddning av iPhone

Snabb laddning av iPhone och iPad

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone.

Remax Gefon Series Lightning Cable - Glänsade Lightning-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Apple-certifierad

(11 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • Apple-certifierad

119:-

Titta även på

Apple-certifierad

(11 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • Apple-certifierad

119:-

1005897 REMAX REMAX RC-110i Gefon Series Lightning Cable 1m Silver RC-110i Remax Gefon Series Lightning Cable är en slitstark och stilfull Lightning-kabel på en meter helt byggd i rostfri metall av hög kvalitet. Laddkabeln erbjuder snabb och stabil laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Snygg metallkabel Remax Gefon Series Lightning Cable är designad i stilren, robust och rostfri metall av hög kvalitet som ger kabeln ett glänsande och elegant utseende, detta kombinerat med förstärkta kontakter i aluminium ger dig en laddkabel som både har en lång livslängd och som sticker ut lite extra. Snabb laddning av iPhone och iPad Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 59 SEK 59 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar