Fantasifull Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-114i Chips Lightning Cable 1m Yellow

  Art.nr: 1005813
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Pommes Frites-inspirerad laddkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Chips Lightning Cable är en slitstark och fantasifull laddkabel på en meter byggd i miljövänliga material för snabb och effektiv laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabelns fantasifulla design ger dig en unik Lightning-kabel som sticker ut från mängden. 

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Chips Lightning Cable - Fantasifull Lightninh-kabel för laddning av iPhone

Snabb laddning av iPhones och iPads

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Remax Chips Lightning Cable - Fantasifull Lightninh-kabel för laddning av iPhone

Laddkabel med friterade inslag

Remax Chips Lightning Cable har en detaljrik Pommes Frites-inspirerad design, detta kombinerat med en konstruktion i slitstarka och miljövänliga material ger dig en unik, hållbar och pålitlig laddkabel som sticker ut hos kompisarna.

Remax Chips Lightning Cable - Fantasifull Lightninh-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005813 REMAX REMAX RC-114i Chips Lightning Cable 1m Yellow RC-114i Remax Chips Lightning Cable är en slitstark och fantasifull laddkabel på en meter byggd i miljövänliga material för snabb och effektiv laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabelns fantasifulla design ger dig en unik Lightning-kabel som sticker ut från mängden.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Snabb laddning av iPhones och iPads Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. Laddkabel med friterade inslag Remax Chips Lightning Cable har en detaljrik Pommes Frites-inspirerad design, detta kombinerat med en konstruktion i slitstarka och miljövänliga material ger dig en unik, hållbar och pålitlig laddkabel som sticker ut hos kompisarna. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar