Förstärkt Lightning-kabel för snabb laddning

REMAX RC-116i Armor Series Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005619
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Robust kabel med förstärkta kontakter
 • Platt sladd för trasselfri användning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Armor Series Lightning Cable är en förstärkt Lightning-kabel på en meter byggd med starka material för robust användning och snabb laddning av iPhone, iPad och andra produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd och har förstärkta kontakter.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din Apple-enhet till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Armor Series Lightning Cable - Förstärkt Lightning-kabel för snabb laddning

Stark laddkabel i exklusivt material för snabb överföring

Lightning-kabeln är byggd i högkvalitativt material som ger en slitstark laddkabel med hög överföringshastighet. Utvändigt skyddas kabeln av miljövänlig PVC-plast och invändigt består Remax Armor Lightning Cable av 142 tunna koppartrådar som ger snabb överföring och förbättrad stabilitet. Lightning-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerhetsställa kvaliteten på kabeln.

Förstärkta kontakter

Remax Armor Lightning Cable har förstärkta kontakter för att undvika risken för glapp mellan sladd och kontakt. 

Snabb laddning av Apple-produkter

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(17 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

69:-

Titta även på

(17 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

69:-

1005619 REMAX REMAX RC-116i Armor Series Lightning Cable 1m Black RC-116i Remax Armor Series Lightning Cable är en förstärkt Lightning-kabel på en meter byggd med starka material för robust användning och snabb laddning av iPhone, iPad och andra produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd och har förstärkta kontakter. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din Apple-enhet till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Stark laddkabel i exklusivt material för snabb överföring Lightning-kabeln är byggd i högkvalitativt material som ger en slitstark laddkabel med hög överföringshastighet. Utvändigt skyddas kabeln av miljövänlig PVC-plast och invändigt består Remax Armor Lightning Cable av 142 tunna koppartrådar som ger snabb överföring och förbättrad stabilitet. Lightning-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerhetsställa kvaliteten på kabeln. Förstärkta kontakter Remax Armor Lightning Cable har förstärkta kontakter för att undvika risken för glapp mellan sladd och kontakt.  Snabb laddning av Apple-produkter Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhone, iPad och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din iPhone. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 4,3 13 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar