Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibel Lightning-kabel för laddning av iPhone

REMAX RC-120i Chaino Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005782
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Förstärkta kontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Chaino Lightning Cable är en slitstark och praktisk Lightning-kabel på en meter för stabil och skonsam laddning av iPhones och andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln har räfflade kontakter vilket ger ett bra grepp när du ansluter mobiltelefonen samt förstärkta kontakter för att undvika glapp mellan kontakt och sladd.

Använd Lightning-kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Chaino Lightning Cable - Flexibel Lightning-kabel för laddning av iPhone

Laddkabel i PVC-plast med förstärkta kontakter

Remax Chaino Lightning Cable är byggd i kvalitativ PVC-plast vilket ger en slitstark och flexibel laddkabel med hög elasticitet. Dessutom har kabeln förstärkta, räfflade kontakter för bra grepp och lång livslängd.

Snabb laddning av iPhone

Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Remax Chaino Lightning Cable - Flexibel Lightning-kabel för laddning av iPhone

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(17 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

69:-

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(17 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4A
 • För Apple-produkter med Lightning-kontakt

69:-

1005782 REMAX REMAX RC-120i Chaino Lightning Cable 1m White RC-120i Remax Chaino Lightning Cable är en slitstark och praktisk Lightning-kabel på en meter för stabil och skonsam laddning av iPhones och andra Apple-enheter som använder sig av Lightning-kontakt. Kabeln har räfflade kontakter vilket ger ett bra grepp när du ansluter mobiltelefonen samt förstärkta kontakter för att undvika glapp mellan kontakt och sladd. Använd Lightning-kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din iPhone till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Laddkabel i PVC-plast med förstärkta kontakter Remax Chaino Lightning Cable är byggd i kvalitativ PVC-plast vilket ger en slitstark och flexibel laddkabel med hög elasticitet. Dessutom har kabeln förstärkta, räfflade kontakter för bra grepp och lång livslängd. Snabb laddning av iPhone Lightning-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 3,5 2 39 SEK 39 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Lightning-kablar