Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lightning-kabel för snabb laddning

REMAX RC-129i Fast Pro Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1006180
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Konkava kontakter för stabilt grepp
  • Platt laddkabel för iPhone och iPad

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Fast Pro Lightning Cable är en smidig laddkabel med platt design för snabb laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Tack vare Lightning-kabelns konkava kontakter får du ett stabilt grepp när du ansluter kabeln till mobiltelefonen eller USB-laddaren.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina Apple-produkter eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Remax Fast Pro Lightning Cable - Lightning-kabel för snabb laddning

Platt laddkabel med konkava kontakter

Remax Fast Pro Lightning Cable har en platt slitstark sladd av miljövänlig PVC-plast som är både trasselfri och förstärkt för att undvika slitage. De kompakta kontakterna har en konkav design vilket ger ett bra grepp när du ska plugga i och dra ut kontakten från enheten.

Remax Fast Pro Lightning Cable - Lightning-kabel för snabb laddning

Snabb laddning av Apple-produkter

Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhone och iPad samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din Apple-enheter.

Remax Fast Pro Lightning Cable - Lightning-kabel för snabb laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1006180 REMAX REMAX RC-129i Fast Pro Lightning Cable 1m Black RC-129i Remax Fast Pro Lightning Cable är en smidig laddkabel med platt design för snabb laddning av iPhones, iPads och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Tack vare Lightning-kabelns konkava kontakter får du ett stabilt grepp när du ansluter kabeln till mobiltelefonen eller USB-laddaren. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina Apple-produkter eller anslut din iPhone till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Platt laddkabel med konkava kontakter Remax Fast Pro Lightning Cable har en platt slitstark sladd av miljövänlig PVC-plast som är både trasselfri och förstärkt för att undvika slitage. De kompakta kontakterna har en konkav design vilket ger ett bra grepp när du ska plugga i och dra ut kontakten från enheten. Snabb laddning av Apple-produkter Lightning-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både iPhone och iPad samt andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din Apple-enheter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Lightning-kablar 2,6 5 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Lightning-kablar