Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Micro-USB-kabel för stabil laddning

REMAX Fast Charging Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1006289
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2 A
 • Laddkabel för mobiltelefoner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Fast Charging Micro USB Cable är en slistark Micro-USB-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som laddas med Micro-USB-kontakt. Den vita Micro-USB-kabeln har stöd för 2 A och är byggd i slitstarka plastmaterial som har testats för lång livslängd.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Fast Charging Micro USB Cable - Micro-USB-kabel för stabil laddning

Snabb laddning av mobiltelefonen

Micro-USB-kabeln har stöd för 2 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som laddas via Micro-USB. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(0 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor

49:-

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(0 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor

49:-

1006289 REMAX REMAX Fast Charging Micro-USB Cable 1m White Fast Charging Cable Micro-USB Remax Fast Charging Micro USB Cable är en slistark Micro-USB-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som laddas med Micro-USB-kontakt. Den vita Micro-USB-kabeln har stöd för 2 A och är byggd i slitstarka plastmaterial som har testats för lång livslängd. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Snabb laddning av mobiltelefonen Micro-USB-kabeln har stöd för 2 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som laddas via Micro-USB. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 4,3 3 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Micro-USB-kablar