Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätthanterlig Micro-USB-kabel för mobilladdning

REMAX PD-B05m Proda Normee Series Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005887
  • Längd: 1,2 meter
  • Stöd för 1 A
  • Greppvänliga kontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Proda Normee Micro-USB Cable är en lätthanterlig Micro-USB-kabel på 1,2 meter för smidig laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av laddning via Micro-USB. Micro-USB-kabeln har stöd för 1 A och är byggd i slitstark TPE-plast och har greppvänliga kontakter i textur.

Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina enheter eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Stark laddkabel med greppvänliga kontakter

Remax Proda Normee Micro-USB Cable är byggd av slitstarka material vilket ger dig en hållbar laddkabel som är perfekt att ha med i fickan för smidig laddning av din mobiltelefon. Micro-USB-kabelns kontakter omges av nedsänkt textur vilket gör att du lätt får tag på kontakten när du ska koppla ur den ur enheten vilket förhindrar slitage mellan sladd och kontakt. 

Remax Proda Normee Micro-USB Cable - Lätthanterlig Micro-USB-kabel för mobilladdning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005887 REMAX REMAX PD-B05m Proda Normee Series Micro-USB Cable 1m White PD-B05m Remax Proda Normee Micro-USB Cable är en lätthanterlig Micro-USB-kabel på 1,2 meter för smidig laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av laddning via Micro-USB. Micro-USB-kabeln har stöd för 1 A och är byggd i slitstark TPE-plast och har greppvänliga kontakter i textur. Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina enheter eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Stark laddkabel med greppvänliga kontakter Remax Proda Normee Micro-USB Cable är byggd av slitstarka material vilket ger dig en hållbar laddkabel som är perfekt att ha med i fickan för smidig laddning av din mobiltelefon. Micro-USB-kabelns kontakter omges av nedsänkt textur vilket gör att du lätt får tag på kontakten när du ska koppla ur den ur enheten vilket förhindrar slitage mellan sladd och kontakt.  Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 5 1 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Micro-USB-kablar