Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Superplatt Micro-USB-kabel för laddning

REMAX RC-029m Breathe Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005675
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • LED-belysning vid laddning
 • Platt trasselfri kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Breathe Micro-USB Cable är en platt och slitstark Micro-USB-kabel för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Med sladdens platta design får du en trasselfri kabel som är perfekt för att förvara i fickan eller i väskan. Lightning-kontakten är utrustad med praktisk LED-indikator som lyser vid laddning.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Breathe Micro-USB Cable - Superplatt Micro-USB-kabel för laddning

LED-belysning

Micro-USB-kontakten är utrustad med en smart och praktisk LED-indikator som lyser i ett mjukt blått sken vid laddning vilket gör den lätt att hitta även under natten.

Superplatt sladd för trasselfri användning

Remax Breathe Micro-USB Cable är designad med en superplatt sladd vilket gör att kabeln håller sig trasselfri även i fickan för snabb användning. Kabelns kontakter är ergonomiskt utformade och har ett slitstarkt plasthölje för lång livslängd utan glapp mellan kontakt och sladd.

Snabb laddning av mobiltelefon

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din mobiltelefon samt andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Breathe Micro-USB Cable - Superplatt Micro-USB-kabel för laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekt såväl i färg som i form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Läcker metallic-färg

(4 st)
 • Längd: 1 meter / Stöd för 2,4 A
 • Flätad textilkabel
 • Metallhöljen

49:-

Titta även på

Läcker metallic-färg

(4 st)
 • Längd: 1 meter / Stöd för 2,4 A
 • Flätad textilkabel
 • Metallhöljen

49:-

1005675 REMAX REMAX RC-029m Breathe Micro-USB Cable 1m White RC-029m Remax Breathe Micro-USB Cable är en platt och slitstark Micro-USB-kabel för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Med sladdens platta design får du en trasselfri kabel som är perfekt för att förvara i fickan eller i väskan. Lightning-kontakten är utrustad med praktisk LED-indikator som lyser vid laddning. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. LED-belysning Micro-USB-kontakten är utrustad med en smart och praktisk LED-indikator som lyser i ett mjukt blått sken vid laddning vilket gör den lätt att hitta även under natten. Superplatt sladd för trasselfri användning Remax Breathe Micro-USB Cable är designad med en superplatt sladd vilket gör att kabeln håller sig trasselfri även i fickan för snabb användning. Kabelns kontakter är ergonomiskt utformade och har ett slitstarkt plasthölje för lång livslängd utan glapp mellan kontakt och sladd. Snabb laddning av mobiltelefon Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din mobiltelefon samt andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt.Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekt såväl i färg som i form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 19 SEK 19 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Micro-USB-kablar