Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Micro-USB-kabel med metallinslag för mobilladdning

REMAX RC-044m Platinum Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005558
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Platt kabel för trasselfri användning
  • Slitstark laddkabel för mobiltelefon

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Platinum Cable Micro-USB är en slitstark och stilren Micro-USB-kabel på en meter för snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som använder sig av Micro-USB. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd med metallinslag och har nickelpläterade kontakter för slitstark användning.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Slitstark kabel för vardaglig användning

Remax Platinum Cable Micro-USB har genomgått rigorösa tester så som dragtest, plug-and-undplug-test och simuleringstest för att säkerställa att du får en säker laddkabel som klarar av flitig användning under lång tid utan att det blir glapp mellan kontakt och sladd.

Trasselfri kabel i snygg design

Micro-USB-kabeln har ett stilrent utseende med kompakt designade kontakter och en platt sladd med metallinslag. Tack vare den platta sladden får du en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha i fickan eller väskan.

Remax Platinum Micro-USB Cable - Micro-USB-kabel med metallinslag för mobilladdning

Snabb laddning av mobiltelefon

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som laddas via Micro-USB. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon.

Vad är REMAX?

Företaget Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005558 1005558 REMAX REMAX RC-044m Platinum Micro-USB Cable 1m White RC-044m Remax Platinum Cable Micro-USB är en slitstark och stilren Micro-USB-kabel på en meter för snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som använder sig av Micro-USB. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd med metallinslag och har nickelpläterade kontakter för slitstark användning. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Slitstark kabel för vardaglig användning Remax Platinum Cable Micro-USB har genomgått rigorösa tester så som dragtest, plug-and-undplug-test och simuleringstest för att säkerställa att du får en säker laddkabel som klarar av flitig användning under lång tid utan att det blir glapp mellan kontakt och sladd. Trasselfri kabel i snygg design Micro-USB-kabeln har ett stilrent utseende med kompakt designade kontakter och en platt sladd med metallinslag. Tack vare den platta sladden får du en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha i fickan eller väskan. Snabb laddning av mobiltelefon Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som laddas via Micro-USB. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon. Vad är REMAX? Företaget Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 5 4 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Micro-USB-kablar