Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Micro-USB-kabel för smidig laddning av mobiltelefonen

REMAX RC-050m Lesu Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005629
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1,8 A
  • Laddkabel för mobiltelefoner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Lesu Series Micro-USB är en kompakt Micro-USB-kabel på en meter för stabil laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som använder sig av Micro-USB. Micro-USB-kabeln har stöd för 1,8 A och är byggd i tålig PVC-plast och har slitstarka metallkontakter.

Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina enheter eller anslut mobiltelefonen till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Remax  Lesu Micro-USB Cable - Micro-USB-kabel för smidig laddning av mobiltelefonen

Stark laddkabel med lång livslängd

Micro-USB-kabeln är byggd med starka plastmaterial och har metallkontakter i båda ändarna vilket ger en robust laddkabel som tål att böjas och som har en lång livslängd – Perfekt för att ha i fickan för snabb och smidig laddning av din mobiltelefon. Remax Lesu Micro-USB finns i flera färger, välj en som passar din stil.

Vad är REMAX?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005629 1005629 REMAX REMAX RC-050m Lesu Micro-USB Cable 1m White RC-050m Remax Lesu Series Micro-USB är en kompakt Micro-USB-kabel på en meter för stabil laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som använder sig av Micro-USB. Micro-USB-kabeln har stöd för 1,8 A och är byggd i tålig PVC-plast och har slitstarka metallkontakter. Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina enheter eller anslut mobiltelefonen till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Stark laddkabel med lång livslängd Micro-USB-kabeln är byggd med starka plastmaterial och har metallkontakter i båda ändarna vilket ger en robust laddkabel som tål att böjas och som har en lång livslängd – Perfekt för att ha i fickan för snabb och smidig laddning av din mobiltelefon. Remax Lesu Micro-USB finns i flera färger, välj en som passar din stil. Vad är REMAX? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 10 SEK 10 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Micro-USB-kablar