Lång 2-i-1-kabel för smidig mobilladdning

REMAX RC-050t Lesu 2 in 1 Cable 2m Black

  Art.nr: 1005745
 • Längd: 2 meter
 • Stöd för 1,8 A
 • Kombinerad Micro-USB & Lightning-kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Lesu 2 in 1 Cable är en kompakt 2-i-1-kabel på två meter för stabil laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt samt enheter som laddas via Micro-USB-kontakt som mobiltelefoner, surfplattor m.m. Laddkabeln är utrustad med en kombinerad Micro-USB- och Lightning-kontakt vilket ger flera laddningsmöjligheter i en och samma kabel.

Använd laddkabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Kabelns längd på två meter gör den utmärkt för tillfällen när du vill använda mobiltelefonen samtidigt som den används.

Remax Lesu 2 in 1 Cable - Lång 2-1-kabel för smidig mobilladdning

Kombinerad kontakt för Lightning och Micro-USB

Tack vare laddkabelns innovativa design av kontakterna använder du samma kontakt för laddning av Lightning- och Micro-USB-enheter.

För att ladda iPhones och andra Apple-produkter - sätt i kontakten med det ljusa chippet uppåt. För laddning via Micro-USB behöver du bara vända på kontakten för att den ska passa i enheten. 

Remax Lesu 2 in 1 Cable - Lång 2-1-kabel för smidig mobilladdning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax Lesu 2 in 1 Cable - Lång 2-1-kabel för smidig mobilladdning

Titta även på

Laddning och synkning

(22 st)
 • Längd: 2 meter / stöd för snabbladdning
 • Micro-USB, USB-C och Lightning
 • Textilklädd kabel

99:-

Titta även på

Laddning och synkning

(22 st)
 • Längd: 2 meter / stöd för snabbladdning
 • Micro-USB, USB-C och Lightning
 • Textilklädd kabel

99:-

1005745 REMAX REMAX RC-050t Lesu 2 in 1 Cable 2m Black RC-050t Remax Lesu 2 in 1 Cable är en kompakt 2-i-1-kabel på två meter för stabil laddning av iPhones och andra Apple-produkter som använder sig av Lightning-kontakt samt enheter som laddas via Micro-USB-kontakt som mobiltelefoner, surfplattor m.m. Laddkabeln är utrustad med en kombinerad Micro-USB- och Lightning-kontakt vilket ger flera laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Använd laddkabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Kabelns längd på två meter gör den utmärkt för tillfällen när du vill använda mobiltelefonen samtidigt som den används. Kombinerad kontakt för Lightning och Micro-USB Tack vare laddkabelns innovativa design av kontakterna använder du samma kontakt för laddning av Lightning- och Micro-USB-enheter.För att ladda iPhones och andra Apple-produkter - sätt i kontakten med det ljusa chippet uppåt. För laddning via Micro-USB behöver du bara vända på kontakten för att den ska passa i enheten.  Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 2 1 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Micro-USB-kablar