Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart designad Micro-USB-kabel för mobilladdning

REMAX RC-054m Emperor Series Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005596
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Vändbar USB-A-kontakt
  • Elegant designade metallkontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Emperor Micro-USB Cable är en praktisk, snygg och slitstark Micro-USB-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB. Kabelns kontakter har en minimalistisk design som gör att kontakten tar en ytterst liten plats när den ansluts till datorn eller laddaren. Dessutom är USB-A-kontakten reversibel vilket gör att den passar åt båda håll. 

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Emperor Series Micro-USB Cable - Smart designad Micro-USB-kabel för mobilladdning

Vändbar USB-A-kontakt

Remax Emperor Lightning Cable har unikt designade kontakter som både är stilrena och platsbesparande. USB-A-kontakten har en reversibel design utan hölje vilket gör att den passar i USB-laddaren eller datorn åt båda håll. Även Micro-USB-kontakten har en slimmad design vilket gör att du utan några som helst problem kan ladda din mobiltelefon med mobilskalet på.

Snabb laddning av mobiltelefon

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Remax Emperor Series Micro-USB Cable - Smart designad Micro-USB-kabel för mobilladdning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005596 REMAX REMAX RC-054m Emperor Series Micro-USB Cable 1m White RC-054m Remax Emperor Micro-USB Cable är en praktisk, snygg och slitstark Micro-USB-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av Micro-USB. Kabelns kontakter har en minimalistisk design som gör att kontakten tar en ytterst liten plats när den ansluts till datorn eller laddaren. Dessutom är USB-A-kontakten reversibel vilket gör att den passar åt båda håll.  Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Vändbar USB-A-kontakt Remax Emperor Lightning Cable har unikt designade kontakter som både är stilrena och platsbesparande. USB-A-kontakten har en reversibel design utan hölje vilket gör att den passar i USB-laddaren eller datorn åt båda håll. Även Micro-USB-kontakten har en slimmad design vilket gör att du utan några som helst problem kan ladda din mobiltelefon med mobilskalet på. Snabb laddning av mobiltelefon Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Micro-USB-kablar