Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad Micro-USB-kabel för mobilladdning

REMAX RC-094m Kerolla Series Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005605
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2.1 A
 • Platt textilkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Kerolla Series Micro-USB Cable är en flätad textilkabel på en meter som erbjuder effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via Micro-USB. Micro-USB-kabeln har förstärkta kontakter i aluminium vilket ger en slitstark laddkabel med lång livslängd.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Flätad textilkabel i platt design

Remax Kerolla Series Micro-USB Cable har en platt sladd tillverkad i flätad textil vilket ger en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha med i fickan. Laddkabelns förstärkta kontakter skyddas av ett aluminiumhölje vilket både ger ett stilrent utseende samt en hållbar kabel som förhindrar glapp mellan kontakt och sladd.

Snabb laddning av mobiltelefonen

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som laddas via Micro-USB. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon.

Remax Kerolla Series Micro-USB Cable - Flätad Micro-USB-kabel för mobilladdning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(0 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor

49:-

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(0 st)
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Synk- och laddkabel för mobiler och surfplattor

49:-

1005605 REMAX REMAX RC-094m Kerolla Series Micro-USB Cable 1m White RC-094m Remax Kerolla Series Micro-USB Cable är en flätad textilkabel på en meter som erbjuder effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter som laddas via Micro-USB. Micro-USB-kabeln har förstärkta kontakter i aluminium vilket ger en slitstark laddkabel med lång livslängd. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Flätad textilkabel i platt design Remax Kerolla Series Micro-USB Cable har en platt sladd tillverkad i flätad textil vilket ger en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha med i fickan. Laddkabelns förstärkta kontakter skyddas av ett aluminiumhölje vilket både ger ett stilrent utseende samt en hållbar kabel som förhindrar glapp mellan kontakt och sladd. Snabb laddning av mobiltelefonen Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som laddas via Micro-USB. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 4 1 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Micro-USB-kablar