Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv Micro-USB-kabel med greppvänliga kontakter

REMAX RC-101m Lemen Micro-USB Cable 1m Yellow

  Art.nr: 1005826
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Höljen med metalldetaljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Lemen Micro-USB Cable är en platt och användarvänlig Micro-USB-kabel för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig Micro-USB-kontakt. Laddkabeln är en meter lång och har en platt design samt höljen med metallstruktur vilket ger greppvänliga kontakter och en lång livslängd utan glapp mellan sladd och kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Lemen Micro-USB Cable - Effektiv Micro-USB-kabel med greppvänliga kontakter

Platt laddkabel för trasselfri användning

Remax Lemen Micro-USB Cable har en platt trasselfri design och har genomgått flertalet rigorösa tester för att garantera en slitstark kabel med både lång livslängd och snabb laddningshastighet. Höljet till de nickelpläterade kontakterna har detaljer i metall vilket gör att laddkabeln är smidig att plugga in och ur USB-porten.

Snabb laddning av mobiltelefon

Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din mobiltelefon samt andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Lemen Micro-USB Cable - Effektiv Micro-USB-kabel med greppvänliga kontakter

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta såväl i färg som i form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Läcker metallic-färg

(4 st)
 • Längd: 1 meter / stöd för 2,4 A
 • Flätad textilkabel
 • Metallhöljen

49:-

Titta även på

Läcker metallic-färg

(4 st)
 • Längd: 1 meter / stöd för 2,4 A
 • Flätad textilkabel
 • Metallhöljen

49:-

1005826 REMAX REMAX RC-101m Lemen Micro-USB Cable 1m Yellow RC-101m Remax Lemen Micro-USB Cable är en platt och användarvänlig Micro-USB-kabel för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig Micro-USB-kontakt. Laddkabeln är en meter lång och har en platt design samt höljen med metallstruktur vilket ger greppvänliga kontakter och en lång livslängd utan glapp mellan sladd och kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Platt laddkabel för trasselfri användning Remax Lemen Micro-USB Cable har en platt trasselfri design och har genomgått flertalet rigorösa tester för att garantera en slitstark kabel med både lång livslängd och snabb laddningshastighet. Höljet till de nickelpläterade kontakterna har detaljer i metall vilket gör att laddkabeln är smidig att plugga in och ur USB-porten. Snabb laddning av mobiltelefon Micro-USB-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din mobiltelefon samt andra enheter som använder sig av Micro-USB-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta såväl i färg som i form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. Micro-USB-kablar