Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Praktisk 3-i-1-kabel för laddning

REMAX RC-109th Suda Series Charging 3 in 1 Cable 1m White

  Art.nr: 1005881
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Lightning, Micro-USB & USB-C
  • Ladda flera enheter samtidigt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Suda Series 3 in 1 Cable en behändig 3-i-1-kabel på en meter. Den slitstarka kabeln är utrustad med varsin Lightning-, Micro-USB- och USB-C-kontakt vilket gör att du kan använda samma kabel för laddning av Apple-produkter med Lightning-kontakt, enheter som laddas via Micro-USB samt USB-C-drivna enheter. Kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger möjligheten att effektivt ladda flera enheter samtidigt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning.

Remax Suda Series 3 in 1 Cable - Praktisk 3-i-1-kabel för laddning

Allt du behöver för laddning

Med Remax Suda Series Charging 3 in 1 Cable kan du njuta av effektiv laddning av alla dina enheter med en enda kabel. Laddkabeln har stöd för 2,4 A vilket ger tillräckligt med strömstyrka för att ladda exempelvis en iPhone samt en mobiltelefon som drivs av Micro-USB samtidigt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare för praktisk laddning av dina Lightning-, Micro-USB och USB-C-enheter.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Remax Suda Series 3 in 1 Cable - Praktisk 3-i-1-kabel för laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005881 1005881 REMAX REMAX RC-109th Suda Series Charging 3 in 1 Cable 1m White RC-109th Remax Suda Series 3 in 1 Cable en behändig 3-i-1-kabel på en meter. Den slitstarka kabeln är utrustad med varsin Lightning-, Micro-USB- och USB-C-kontakt vilket gör att du kan använda samma kabel för laddning av Apple-produkter med Lightning-kontakt, enheter som laddas via Micro-USB samt USB-C-drivna enheter. Kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger möjligheten att effektivt ladda flera enheter samtidigt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning. Allt du behöver för laddning Med Remax Suda Series Charging 3 in 1 Cable kan du njuta av effektiv laddning av alla dina enheter med en enda kabel. Laddkabeln har stöd för 2,4 A vilket ger tillräckligt med strömstyrka för att ladda exempelvis en iPhone samt en mobiltelefon som drivs av Micro-USB samtidigt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare för praktisk laddning av dina Lightning-, Micro-USB och USB-C-enheter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Micro-USB-kablar 4 16 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. Micro-USB-kablar