USB-C-kabel med metallinslag för mobilladdning

REMAX RC-044a Platinum USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005582
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Platt kabel för trasselfri användning
  • Slitstark laddkabel för mobiltelefon

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Platinum Cable Type-C är en slitstark och stilren USB-C-kabel på en meter för snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som använder sig av USB-C. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd med metallinslag och har nickelpläterade kontakter för slitstark användning.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Platinum USB-C Cable - USB-C-kabel med metallinslag för mobilladdning

Slitstark kabel i snygg design

Remax Platinum Cable Type-C har genomgått rigorösa tester så som dragtest, plug-and-unplug-test och simuleringstest för att säkerhetsställa att du får en säker laddkabel som klarar av flitig användning över lång tid utan att det blir glapp mellan kontakt och sladd.

Trasselfri kabel i snygg design

USB-C-kabeln har ett stilrent utseende med kompakt designade kontakter och en platt sladd med metallinslag. Tack vare den platta sladden får du en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha i fickan eller väskan.

Remax Platinum USB-C Cable - USB-C-kabel med metallinslag för mobilladdning

Snabb laddning av mobiltelefon

USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger snabb och effektiv laddning av mobiltelefon och andra produkter som laddas via USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Remax Platinum USB-C Cable - USB-C-kabel med metallinslag för mobilladdning

Vad är REMAX?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005582 REMAX REMAX RC-044a Platinum USB-C Cable 1m White RC-044A Remax Platinum Cable Type-C är en slitstark och stilren USB-C-kabel på en meter för snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som använder sig av USB-C. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd med metallinslag och har nickelpläterade kontakter för slitstark användning. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Slitstark kabel i snygg design Remax Platinum Cable Type-C har genomgått rigorösa tester så som dragtest, plug-and-unplug-test och simuleringstest för att säkerhetsställa att du får en säker laddkabel som klarar av flitig användning över lång tid utan att det blir glapp mellan kontakt och sladd. Trasselfri kabel i snygg design USB-C-kabeln har ett stilrent utseende med kompakt designade kontakter och en platt sladd med metallinslag. Tack vare den platta sladden får du en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha i fickan eller väskan. Snabb laddning av mobiltelefon USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger snabb och effektiv laddning av mobiltelefon och andra produkter som laddas via USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är REMAX? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 3,8 4 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar