Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-C-kabel för smidig laddning av mobiltelefonen

REMAX RC-050a Lesu USB-C Cable 1m Pink

  Art.nr: 1005649
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1,8 A
  • Laddkabel för mobiltelefoner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Lesu Series Type-C är en kompakt USB-C-kabel på en meter för stabil laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som använder sig av den vändbara USB-C-kontakten. USB-C-kabeln har stöd för 1,8 A och är byggd i tålig PVC-plast och har slitstarka kontakter.

Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina enheter eller anslut mobiltelefonen till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter.

Remax Lesu Series USB-C Cable - USB-C-kabel för smidig laddning av mobiltelefonen

Stark laddkabel med lång livslängd

USB-C-kabeln är byggd med starka plastmaterial och har metallkontakter i båda ändarna vilket ger en robust laddkabel som tål att böjas och som har en lång livslängd – Perfekt för att ha i ficka för snabb och smidig laddning av din mobiltelefon. Remax Lesu Type-C finns i flera färger, välj en som passar din stil.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med en reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005649 REMAX REMAX RC-050a Lesu USB-C Cable 1m Pink RC-050a Remax Lesu Series Type-C är en kompakt USB-C-kabel på en meter för stabil laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som använder sig av den vändbara USB-C-kontakten. USB-C-kabeln har stöd för 1,8 A och är byggd i tålig PVC-plast och har slitstarka kontakter. Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning av dina enheter eller anslut mobiltelefonen till datorn för synkning av bilder, filmer och kontakter. Stark laddkabel med lång livslängd USB-C-kabeln är byggd med starka plastmaterial och har metallkontakter i båda ändarna vilket ger en robust laddkabel som tål att böjas och som har en lång livslängd – Perfekt för att ha i ficka för snabb och smidig laddning av din mobiltelefon. Remax Lesu Type-C finns i flera färger, välj en som passar din stil. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med en reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 4 1 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar