Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart designad USB-C-kabel för mobilladdning

REMAX RC-054a Emperor Series USB-C Cable 1m Black

  Art.nr: 1005601
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Vändbar USB-A-kontakt
 • Elegant designade metallkontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Emperor Type-C Cable är en praktisk, snygg och slitstark USB-C-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som använder sig USB-C-kontakt. Kabelns kontakter har en minimalistisk design som gör att kontakten tar en ytterst liten plats när den ansluts till datorn eller laddaren. Dessutom är båda kontakterna reversibla vilket gör att de passar åt båda håll.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Emperor USB-C Cable - Smart designad USB-C-kabel för mobilladdning

Vändbar USB-A-kontakt

Remax Emperor Type-C Cable har unikt designade kontakter som både är stilrena och platsbesparande. USB-A-kontakten har reversibel design utan hölje vilket gör att den likt USB-C-kontakten passar åt båda håll. Även USB-C-kontakten har en slimmad design vilket gör att du utan några som helst problem kan ladda din mobiltelefon med skalet på.

Snabb laddning av mobiltelefon

USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Remax Emperor USB-C Cable - Smart designad USB-C-kabel för mobilladdning

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax Emperor USB-C Cable - Smart designad USB-C-kabel för mobilladdning

Titta även på

Smart 3-i-1-kabel

(18 st)
 • Längd: 1 meter / stöd för snabbladdning
 • Micro-USB, USB-C och Lightning
 • Textilklädd kabel

79:-

Titta även på

Smart 3-i-1-kabel

(18 st)
 • Längd: 1 meter / stöd för snabbladdning
 • Micro-USB, USB-C och Lightning
 • Textilklädd kabel

79:-

1005601 REMAX REMAX RC-054a Emperor Series USB-C Cable 1m Black RC-054a Remax Emperor Type-C Cable är en praktisk, snygg och slitstark USB-C-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som använder sig USB-C-kontakt. Kabelns kontakter har en minimalistisk design som gör att kontakten tar en ytterst liten plats när den ansluts till datorn eller laddaren. Dessutom är båda kontakterna reversibla vilket gör att de passar åt båda håll. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Vändbar USB-A-kontakt Remax Emperor Type-C Cable har unikt designade kontakter som både är stilrena och platsbesparande. USB-A-kontakten har reversibel design utan hölje vilket gör att den likt USB-C-kontakten passar åt båda håll. Även USB-C-kontakten har en slimmad design vilket gör att du utan några som helst problem kan ladda din mobiltelefon med skalet på. Snabb laddning av mobiltelefon USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 3 2 59 SEK 59 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. USB-C-kablar