Exklusiv och praktisk 3-i-1-kabel för laddning

REMAX RC-070t Gplex 3 in 1 Cable 1m Black

  Art.nr: 1005746
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,1 A
 • Lightning + Micro-USB och USB-C-kontakt
 • Metallkontakter av hög kvalitet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Gplex 3 in 1 Cable är en behändig och exklusiv 3-i-1-kabel på en meter byggd i slitstarka och högkvalitativa material. Laddkabeln är utrustad med en kombinerad Micro-USB- och Lightning-kontakt samt en adapter för laddning via USB-C. Med flera laddningsmöjligheter kan du använda samma kabel för laddning av iPhones och andra Apple-produkter samt mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Micro-USB eller USB-C.

Använd laddkabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Gplex 3 in 1 Cable - Exklusiv och praktisk 3-i-1-kabel för laddning

Kombinerad kontakt för Lightning och Micro-USB

Tack vare laddkabelns innovativa design av kontakterna använder du samma kontakt för laddning av Lightning- och Micro-USB-enheter. För att ladda iPhones och andra Apple-produkter - sätt i kontakten med det ljusa chippet uppåt. För laddning via Micro-USB behöver du bara vända på kontakten för att den ska passa i enheten. USB-C-enheter laddas via den medföljande adaptern.

Remax Gplex 3 in 1 Cable - Exklusiv och praktisk 3-i-1-kabel för laddning

Stilrena höljen i metall

Laddkabelns höljen är lyxigt designade i högkvalitativt zinklegeringsmaterial vilket ger slitstarka kontakter med ett snyggt matt utseende som sticker ut från mängden, de kompakta kontakterna är byggda i nickelpläterade material för lång livslängd. Med sladdens platta design får du en laddkabel som förblir trasselfri - perfekt för att ha i fickan för snabb och smidig laddning.

Remax Gplex 3 in 1 Cable - Exklusiv och praktisk 3-i-1-kabel för laddning

Allt du behöver för laddning av mobiltelefonen

Med Remax Gplex 3 in 1 Cable kan du njuta av effektiv laddning av alla dina enheter med en och samma kabel. Laddkabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Lightning-, Micro-USB- och USB-C-kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Remax Gplex 3 in 1 Cable - Exklusiv och praktisk 3-i-1-kabel för laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(22 st)
 • Längd: 1 meter
 • Total uteffekt: 2,4 A
 • Micro-USB, USB-C och Lightning

79:-

Titta även på

(22 st)
 • Längd: 1 meter
 • Total uteffekt: 2,4 A
 • Micro-USB, USB-C och Lightning

79:-

1005746 REMAX REMAX RC-070t Gplex 3 in 1 Cable 1m Black RC-070t Remax Gplex 3 in 1 Cable är en behändig och exklusiv 3-i-1-kabel på en meter byggd i slitstarka och högkvalitativa material. Laddkabeln är utrustad med en kombinerad Micro-USB- och Lightning-kontakt samt en adapter för laddning via USB-C. Med flera laddningsmöjligheter kan du använda samma kabel för laddning av iPhones och andra Apple-produkter samt mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Micro-USB eller USB-C. Använd laddkabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Kombinerad kontakt för Lightning och Micro-USB Tack vare laddkabelns innovativa design av kontakterna använder du samma kontakt för laddning av Lightning- och Micro-USB-enheter. För att ladda iPhones och andra Apple-produkter - sätt i kontakten med det ljusa chippet uppåt. För laddning via Micro-USB behöver du bara vända på kontakten för att den ska passa i enheten. USB-C-enheter laddas via den medföljande adaptern. Stilrena höljen i metall Laddkabelns höljen är lyxigt designade i högkvalitativt zinklegeringsmaterial vilket ger slitstarka kontakter med ett snyggt matt utseende som sticker ut från mängden, de kompakta kontakterna är byggda i nickelpläterade material för lång livslängd. Med sladdens platta design får du en laddkabel som förblir trasselfri - perfekt för att ha i fickan för snabb och smidig laddning. Allt du behöver för laddning av mobiltelefonen Med Remax Gplex 3 in 1 Cable kan du njuta av effektiv laddning av alla dina enheter med en och samma kabel. Laddkabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av Lightning-, Micro-USB- och USB-C-kontakt.Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 2,5 2 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. USB-C-kablar