Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunn USB-C-kabel för mobilladdning

REMAX RC-090a Full Speed Pro Series USB-C Cable 1m Gold

  Art.nr: 1005842
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Platt sladd för trasselfri användning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Full Speed Pro USB-C Cable är en tunn och smidig laddkabel med platt trasselfri sladd på en meter för såväl effektiv som säker laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler samt andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Full Speed Pro USB-C Cable - Tunn USB-C-kabel för mobilladdning

Tunn och slitstark laddkabel

Remax Full Speed Pro USB-C har en trasselfri sladd i platt design och kompakta kontakter som är förstärkta för att undvika glapp mellan sladd och kontakt. USB-C-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerställa en hållbar kabel med lång livslängd.

Snabb laddning av mobiltelefon

USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005842 REMAX REMAX RC-090a Full Speed Pro Series USB-C Cable 1m Gold RC-090a Remax Full Speed Pro USB-C Cable är en tunn och smidig laddkabel med platt trasselfri sladd på en meter för såväl effektiv som säker laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler samt andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Tunn och slitstark laddkabel Remax Full Speed Pro USB-C har en trasselfri sladd i platt design och kompakta kontakter som är förstärkta för att undvika glapp mellan sladd och kontakt. USB-C-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerställa en hållbar kabel med lång livslängd. Snabb laddning av mobiltelefon USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar