Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flätad USB-C-kabel för mobilladdning

REMAX RC-094a Kerolla Series USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005614
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Platt textilkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Kerolla Series USB-C Cable är en flätad textilkabel på en meter som erbjuder effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra produkter som laddas via USB-C-kontakt. USB-C-kabeln har förstärkta kontakter i aluminium vilket ger en slitstark laddkabel med lång livslängd.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer

Remax Kerolla USB-C Cable - Flätad USB-C-kabel för mobilladdning

Flätad textilkabel i platt design

Remax Kerolla Series USB-C Cable har en platt sladd tillverkad i flätad textil vilket ger en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha med i fickan. Laddkabelns förstärkta kontakter skyddas av ett aluminiumhölje vilket både ger ett stilrent utseende samt en hållbar kabel som förhindrar glapp mellan kontakt och sladd.

Snabb laddning av mobiltelefon

USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner samt andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

Remax Kerolla USB-C Cable - Flätad USB-C-kabel för mobilladdning

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005614 REMAX REMAX RC-094a Kerolla Series USB-C Cable 1m White RC-094a Remax Kerolla Series USB-C Cable är en flätad textilkabel på en meter som erbjuder effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra produkter som laddas via USB-C-kontakt. USB-C-kabeln har förstärkta kontakter i aluminium vilket ger en slitstark laddkabel med lång livslängd. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer Flätad textilkabel i platt design Remax Kerolla Series USB-C Cable har en platt sladd tillverkad i flätad textil vilket ger en trasselfri laddkabel som är perfekt att ha med i fickan. Laddkabelns förstärkta kontakter skyddas av ett aluminiumhölje vilket både ger ett stilrent utseende samt en hållbar kabel som förhindrar glapp mellan kontakt och sladd. Snabb laddning av mobiltelefon USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner samt andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 5 1 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar