Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv 3-i-1-kabel för snabb laddning

REMAX RC-094th Kerolla Series 3 in 1 Cable 1m Black

  Art.nr: 1006186
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Ladda flera enheter samtidigt
  • Platt textilkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable är en praktisk laddkabel i slitstark textil på en meter med trippla laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Kabeln är utrustad med - Lightning-kontakt för laddning av iPhone och andra Apple-produkter, Micro-USB-kontakt för laddning av Micro-USB-drivna enheter samt USB-C-kontakt för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Kabeln har stöd för 2,4 A vilket gör det möjligt att få snabb och stabil laddning av flera enheter samtidigt.

Använd 3-i-1-kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Snabb laddning av mobiltelefoner och surfplattor

Laddkabeln har stöd för 2,4 A vilket ger dig tillräckligt med strömstyrka för att snabbt och effektivt ladda såväl mobiltelefoner som iPads och andra surfplattor. Använd 3-i-1-kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Ladda flera enheter samtidigt

Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable ger dig möjligheten ladda flera enheter på en och samma gång. Använd exempelvis Lightning-kontakten för laddning av din iPhone samtidigt som du laddar din surfplatta med Micro-USB-kontakten.

Remax Kerolla 3 in 1 Cable - Effektiv 3-i-1-kabel för snabb laddning

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1006186 REMAX REMAX RC-094th Kerolla Series 3 in 1 Cable 1m Black RC-094th Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable är en praktisk laddkabel i slitstark textil på en meter med trippla laddningsmöjligheter i en och samma kabel. Kabeln är utrustad med - Lightning-kontakt för laddning av iPhone och andra Apple-produkter, Micro-USB-kontakt för laddning av Micro-USB-drivna enheter samt USB-C-kontakt för laddning av mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Kabeln har stöd för 2,4 A vilket gör det möjligt att få snabb och stabil laddning av flera enheter samtidigt. Använd 3-i-1-kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Snabb laddning av mobiltelefoner och surfplattor Laddkabeln har stöd för 2,4 A vilket ger dig tillräckligt med strömstyrka för att snabbt och effektivt ladda såväl mobiltelefoner som iPads och andra surfplattor. Använd 3-i-1-kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. Ladda flera enheter samtidigt Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable ger dig möjligheten ladda flera enheter på en och samma gång. Använd exempelvis Lightning-kontakten för laddning av din iPhone samtidigt som du laddar din surfplatta med Micro-USB-kontakten. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 4,2 6 69 SEK 69 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar