Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Platsbesparande USB-C-kabel med indragbar sladd

REMAX RC-099a Cutebaby Series Retractable USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1006266
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,1 A
  • Infällbar laddkabel för smidig förvaring
  • Välj mellan fem olika lägen för längd
  • Ø 54 x 22 mm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Cutebaby Series USB-C-kabel är en praktisk laddkabel på en meter med en sinnrikt designad indragbar sladd vilket ger en helt trasselfri kabel för laddning av USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor m.m. Dra ut den sladdlängd du behöver vid laddning för att sedan förvara sladden i den smidiga kabeldosan efter laddning.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Cutebaby Series USB-C Cable - Platsbesparande USB-C-kabel med indragbar sladd

Ingen sladd, ingen risk för trassel

Med indragbar sladd får du en laddkabel helt utan sladdtrassel och som tar minimalt med plats i fickan, på skrivbordet eller i handväskan. Kabeldosan har en diameter på endast 5,4 cm vilket ger en otroligt praktisk och smidig USB-C-kabel. Kabelns slitstarka kontakter fästs på baksidan av dosan där de ligger skyddade inför nästa användning.  

Remax Cutebaby Series USB-C Cable - Platsbesparande USB-C-kabel med indragbar sladd

Fem olika längder i samma kabel

Med Remax Cutebaby Series USB-C Cable kan du välja själv hur mycket sladd du vill använda för flexibel laddning. Kabeldosan har fem förinställda lägen från 20 cm till en meter sladd. 

Snabb laddning av mobiltelefon

USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din mobiltelefon samt andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt.

Remax Cutebaby Series USB-C Cable - Platsbesparande USB-C-kabel med indragbar sladd

Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Remax Cutebaby Series USB-C Cable - Platsbesparande USB-C-kabel med indragbar sladd

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter, perfekta såväl i färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1006266 REMAX REMAX RC-099a Cutebaby Series Retractable USB-C Cable 1m White RC-099a Remax Cutebaby Series USB-C-kabel är en praktisk laddkabel på en meter med en sinnrikt designad indragbar sladd vilket ger en helt trasselfri kabel för laddning av USB-C-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor m.m. Dra ut den sladdlängd du behöver vid laddning för att sedan förvara sladden i den smidiga kabeldosan efter laddning. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din mobiltelefon till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Ingen sladd, ingen risk för trassel Med indragbar sladd får du en laddkabel helt utan sladdtrassel och som tar minimalt med plats i fickan, på skrivbordet eller i handväskan. Kabeldosan har en diameter på endast 5,4 cm vilket ger en otroligt praktisk och smidig USB-C-kabel. Kabelns slitstarka kontakter fästs på baksidan av dosan där de ligger skyddade inför nästa användning.   Fem olika längder i samma kabel Med Remax Cutebaby Series USB-C Cable kan du välja själv hur mycket sladd du vill använda för flexibel laddning. Kabeldosan har fem förinställda lägen från 20 cm till en meter sladd.  Snabb laddning av mobiltelefon USB-C-kabeln har stöd för 2,1 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av din mobiltelefon samt andra enheter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av mobiltelefonen. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter, perfekta såväl i färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar