Glänsande USB-C-kabel för mobilladdning

REMAX RC-110a Gefon Series USB-C Cable 1m Black

  Art.nr: 1005899
 • Längd: 1 meter
 • Stöd för 2,4 A
 • Slitstark metallkabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Gefon Series USB-C Cable är en slitstark och stilfull USB-C-kabel på en meter helt byggd i rostfri metall av hög kvalitet. Laddkabeln erbjuder snabb och stabil laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra produkter som använder sig av USB-C.

Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut mobiltelefonen till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Gefon Series USB-C Cable - Glänsade USB-C-kabel för mobilladdning

Snygg metallkabel

Remax Gefon Series USB-C Cable är designad i stilren, robust och rostfri metall av hög kvalitet som ger kabeln ett glänsande och elegant utseende, detta kombinerat med förstärkta kontakter i aluminium ger dig en laddkabel både har en lång livslängd och som sticker ut lite extra.

Snabb laddning av mobiltelefon

USB-C-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon.

Remax Gefon Series USB-C Cable - Glänsade USB-C-kabel för mobilladdning

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa , moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Med stöd för 3 Ampere

(7 st)
 • Längd: 1 meter / USB 3.1 Gen1
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • Snabb laddning och överföring på 5 GB/sek

99:-

Titta även på

Med stöd för 3 Ampere

(7 st)
 • Längd: 1 meter / USB 3.1 Gen1
 • Stödjer 3 A för snabb laddning
 • Snabb laddning och överföring på 5 GB/sek

99:-

1005899 REMAX REMAX RC-110a Gefon Series USB-C Cable 1m Black RC-110a Remax Gefon Series USB-C Cable är en slitstark och stilfull USB-C-kabel på en meter helt byggd i rostfri metall av hög kvalitet. Laddkabeln erbjuder snabb och stabil laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra produkter som använder sig av USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut mobiltelefonen till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Snygg metallkabel Remax Gefon Series USB-C Cable är designad i stilren, robust och rostfri metall av hög kvalitet som ger kabeln ett glänsande och elegant utseende, detta kombinerat med förstärkta kontakter i aluminium ger dig en laddkabel både har en lång livslängd och som sticker ut lite extra. Snabb laddning av mobiltelefon USB-C-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av både mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa , moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 4 1 59 SEK 59 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. USB-kablar
 4. USB-C-kablar