Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förstärkt USB-C-kabel för snabb laddning

REMAX RC-116a Armor Series USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005624
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Robust kabel med förstärkta kontakter
  • Platt sladd för trasselfri användning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Armor Series USB-C Cable är en förstärkt USB-C-kabel på en meter byggd med starka material för robust användning och snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd och har förstärkta kontakter.

Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din enhet till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Armor Series USB-C Cable - Förstärkt USB-C-kabel för snabb laddning

Stark laddkabel i exklusivt material för snabb överföring

USB-C-kabeln är byggd i högkvalitativt material som ger en slitstark laddkabel med hög överföringshastighet. Utvändigt skyddas kabeln av miljövänlig PVC-plast och invändigt består Remax Armor Type-C Cable av 142 tunna koppartrådar som ger snabb överföring och förbättrad stabilitet. USB-C-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerhetställa kvaliteten på kabeln.

Remax Armor Series USB-C Cable - Förstärkt USB-C-kabel för snabb laddning

Förstärkta kontakter

Remax Armor USB-C Cable har förstärkta kontakter för att undvika risken för glapp mellan sladd och kontakt.

Snabb laddning av mobiltelefon och surfplatta

USB-C-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som laddas via USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon.

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Remax Armor Series USB-C Cable - Förstärkt USB-C-kabel för snabb laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005624 1005624 REMAX REMAX RC-116a Armor Series USB-C Cable 1m White RC-116a Remax Armor Series USB-C Cable är en förstärkt USB-C-kabel på en meter byggd med starka material för robust användning och snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Kabeln är designad med platt trasselfri sladd och har förstärkta kontakter. Använd kabeln med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank för laddning eller anslut din enhet till datorn för synkning av kontakter, bilder och filmer. Stark laddkabel i exklusivt material för snabb överföring USB-C-kabeln är byggd i högkvalitativt material som ger en slitstark laddkabel med hög överföringshastighet. Utvändigt skyddas kabeln av miljövänlig PVC-plast och invändigt består Remax Armor Type-C Cable av 142 tunna koppartrådar som ger snabb överföring och förbättrad stabilitet. USB-C-kabeln har genomgått rigorösa tester för att säkerhetställa kvaliteten på kabeln. Förstärkta kontakter Remax Armor USB-C Cable har förstärkta kontakter för att undvika risken för glapp mellan sladd och kontakt. Snabb laddning av mobiltelefon och surfplatta USB-C-kabeln har stöd för 2,4 A vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som laddas via USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av din mobiltelefon. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 3,2 5 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar