Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vinklad USB-C-kabel för snabb laddning

REMAX RC-119a Ranger Series USB-C Cable 1m Black

  Art.nr: 1006263
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 2,4 A
  • Vinklad USB-C-kontakt
  • Förstärkta metallkontakter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Ranger Series USB-C Cable är effektiv och praktisk USB-C-kabel på en meter med stöd för 2,4 A vilket ger snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas via USB-C. Kabelns behändigt vinklade USB-C-kontakt gör den perfekt att ha som laddkabel när du behöver använda enheten samtidigt som den laddas.

Remax Ranger Series USB-C Cable har en slitstark textilsladd och de förstärkta kontakterna är skyddade av metall av hög kvalitet. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank eller anslut din mobiltelefon för synkning av kontakter, bilder och filmer.

Remax Ranger Series USB-C Cable - Vinklad USB-C-kabel för snabb laddning

Vinklad USB-C-kontakt

Med hjälp av den vinklade USB-C-kontakten kan du ladda mobiltelefonen, surfplattan eller din bärbara spelkonsol och samtidigt bekvämt använda enheten utan att kontakt och sladd sticker ut. Perfekt när du vill använda mobiltelefonen i liggande läge samtidigt som batteriet laddas. 

Snabb laddning av mobiltelefon och surfplatta

Remax Ranger Series USB-C Cable har stöd för 2,4 vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som laddas via USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter.

Remax Ranger Series USB-C Cable - Vinklad USB-C-kabel för snabb laddning

USB-C

USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket.

Remax Ranger Series USB-C Cable - Vinklad USB-C-kabel för snabb laddning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1006263 1006263 REMAX REMAX RC-119a Ranger Series USB-C Cable 1m Black RC-119a Remax Ranger Series USB-C Cable är effektiv och praktisk USB-C-kabel på en meter med stöd för 2,4 A vilket ger snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas via USB-C. Kabelns behändigt vinklade USB-C-kontakt gör den perfekt att ha som laddkabel när du behöver använda enheten samtidigt som den laddas. Remax Ranger Series USB-C Cable har en slitstark textilsladd och de förstärkta kontakterna är skyddade av metall av hög kvalitet. Använd kabeln tillsammans med kompatibel strömadapter, billaddare eller powerbank eller anslut din mobiltelefon för synkning av kontakter, bilder och filmer. Vinklad USB-C-kontakt Med hjälp av den vinklade USB-C-kontakten kan du ladda mobiltelefonen, surfplattan eller din bärbara spelkonsol och samtidigt bekvämt använda enheten utan att kontakt och sladd sticker ut. Perfekt när du vill använda mobiltelefonen i liggande läge samtidigt som batteriet laddas.  Snabb laddning av mobiltelefon och surfplatta Remax Ranger Series USB-C Cable har stöd för 2,4 vilket ger en snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor och andra produkter som laddas via USB-C. Använd kabeln tillsammans med kompatibel USB-laddare och njut av snabb laddning av dina enheter. USB-C USB-C har blivit standard för flera moderna mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Jämfört med Micro-USB-kontakten har USB-C utökade hastigheter för både laddning och överföring. USB-C kommer även med reversibel kontakt som passar åt båda håll vilket gör att du alltid kan koppla in den på första försöket. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. USB-C-kablar 4,5 10 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. USB-kablar
  4. USB-C-kablar