Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
  • Barnanpassad hörlur
  • Bekväma
  • Färgglad design
  • Låg vikt
  • 1,5 meter kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

KNG - Rooki

Rooki är en barnanpassad hörlur med färgglad design. Hörluren har en skön passform och sitter skönt och behagligt för att inte skava mot öronen. Rooki är anpassningsbara så att de sitter så bra som möjligt och passar de allra flesta!

Innanför de skumvadderade mjuka öronkuddarna finns 40 mm högtalarmembran i ett halvöppet akustiskt system som ger ett öppet och klart ljud.

En lång kabel på 1,5 meter med 3,5mm-kontakt gör att Rooki passar i de flesta enheter, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Dessutom ingår en adapter för 6,3mm-kontakt för enheter som kräver detta.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

KNG KNG ROOKI - RED KNG-5110 KNG - Rooki Rooki är en barnanpassad hörlur med färgglad design. Hörluren har en skön passform och sitter skönt och behagligt för att inte skava mot öronen. Rooki är anpassningsbara så att de sitter så bra som möjligt och passar de allra flesta! Innanför de skumvadderade mjuka öronkuddarna finns 40 mm högtalarmembran i ett halvöppet akustiskt system som ger ett öppet och klart ljud. En lång kabel på 1,5 meter med 3,5mm-kontakt gör att Rooki passar i de flesta enheter, till exempel mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Dessutom ingår en adapter för 6,3mm-kontakt för enheter som kräver detta. Barnhörlurar 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör & Förbrukning
  2. Ljud & Bild
  3. Hörlurar & Headset
  4. Barnhörlurar